Itt van Ördög Nóra!

Hangzott a hír fogatról fogatra, állomásról állomásra az idei bócsai szüreti felvonuláson.

Jómagam a zenészkocsin ülve kaptam a hírt és egy alkalmas megállónál elindultam Nóra-keresni. Gáspár-Bíró Kati nem hiába utazási irodás: rögtön tudta, merre kell indulnom. És már pattant is lefelé az ifjú műsorvezetőnő — pláne hogy megemlítettem neki a vira.hu-t. Egy darabig ugyan tamásozott engem (mert ugyebár a főszerkesztőt nagyon ismeri), de aztán megegyeztünk a Lajosban.

Gáspár-Bíró Katival

Szóval mi ez a bócsai megjelenés? Tán felültél egy turistabuszra és jöttél?

-Hirdetés-

Majdnem. Illetve dehogy! Az én édes öcsémnek egy bócsai hölgy lett a párja, Molnár Szabina. A meghívás a családtól jött: ő és a szülei nagyon vendégszeretők!

Már a megnyitón elvegyült a tömegben

Igen tudom: „igyunk még egy puncurka pálinkát!”

Tényleg ez a mondása… Ezt mindenki tudja itt? Hogy szokta kezelni, hogy így hívják?

Ő örül ennek. És te?

Garantált szuperbuli ez a felvonulás! Mint egy vidéki lagzi! A reggeli ébresztő után gyors reggeli, majd indultunk is a fogatokhoz. Nem hagyhatjuk ki, ha már Bócsán járunk…

 

Nóra sok felvonulóval beszélgetett, és elkészültek a vidám szelfik is

Ez az első bócsai kilengésed?

Nem, már voltam itt ősszel a Bócsatoron. Tetszett a sok böllér, ahogy feldolgozták a disznókat. Úgyhogy most jött a férjem és a gyerekek is — igaz, neki már el kellett mennie, mert a munka, az munka… Viszont az unokatestvérei és azok gyerekei itt maradtak. Úgyhogy a mi pótkocsink igazi családi-baráti fészek és nagyon köszönjük mindenkinek, aki összefogott és megszervezte ezt a napot! A jó idő és a szabadság érzése mindenkiben felszabadítja a jó érzéseket. Jómagam mórahalmi lány vagyok, tehát egy kicsit a hazai érzés is az, amit most megtapasztalunk itt.

Nóra ezután a rajongók, mindenek előtt a gyerekek fényképezőgépe előtt állva mesélt magáról, beszélgetett az ifjú felvonulókkal és bárki készíthetett vele emlékfotót — melyek nyilván azonnal megosztásra kerültek.

Káposzta Lajos

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS