Tímea egy kiskőrösi 28 éves fiatal hölgy, aki 4 éve gyógytornász-fizioterapeutaként dolgozik. A program keretein belül nemcsak Tázláron, de Császártöltésen és Kecelen is tart órákat. Mindhárom településen, illetve Imrehegyen is vannak programban részt vevő háziorvosok, akiknek betegei teljesen ingyenesen vehetnek részt ezeken az órákon.

Tímea, ahogyan az órát tartja

Hogyan kerültél Tázlárra?

-Hirdetés-

Dr. Skibranek Zoltán nyerte meg ezt a pályázatot, de a programhoz szükség volt a háziorvosokon kívül más egészségügyi szakdolgozók közreműködésére is, pl. védőnőre, ápolóra, gyógytornászra stb. Amikor tudomást szereztem erről a lehetőségről meg is pályáztam, mert fontosnak tartom a mozgást eljuttatni olyan településekre is, ahol kevesebb erre a lehetőség.

Milyen program ez a Három generációval az egészségért, mit foglal magában?A faluban mennyien vesznek részt ebben az ingyenes programban?

A korcsoportot tekintve nagy a szórás, van huszonévestől kezdve egészen 85 éves korig résztvevő. Szerencsére sokan élnek a lehetőséggel, a létszám lassan mindhárom településen eléri a 20-25 főt, de minden egyes alkalommal érkeznek új résztvevők.

Tímea nagyon kedves, látszik a felkészültsége és optimistán áll a javuláshoz. Én bátran merem ajánlani, aki egy kis testmozgásra vágyik!

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS