Hagyományteremtő célzattal került megrendezésre Kaskantyún szeptember 28-án a Tisztelet Napja elnevezésű program. Az eseményt a Kaskantyúi Futball Sport Egyesület szervezte, mellyel az egymás iránti tiszteletre kívánták felhívni a figyelmet.

-Hirdetés-

A klub elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a programok során a családokat is megszólították és a sok mozgást, sportos eseményekre is várták az érdeklődőket. A nap reggel 50 km-es kerékpártúrával indult a kaskantyúi rendezvénytérről a Kaskantyú-Páhi-Izsák-Kisizsák-Bicó Csárda-Soltszentimre-Kaskantyú útvonalon. A kerékpározás során több megálló is volt, ahol frissítő italokkal és pogácsával várták a túrázókat.

Délután a Kaskantyúi FSE-Soltvadkerti TE II. labdarúgó mérkőzést lehetett megtekinteni, amelyen a vendégek nyertek 7-0-ra. A kezdőrúgást Hatvani Adélka végezte el, aki megköszönte a neki nyújtott sok segítséget.

Sajnos a találkozón egy súlyos sérülés is történt már a 7. percben, amikor egy vétlen ütközés alkalmával a soltvadkertiek játékosának, Putnyik Róbertnek eltört a sípcsontja. Az eset miatt mentőket kellett hívni és az állapotáról annyit lehet tudni, hogy a csont nem csúszott el, így a gipszelés után már otthon lábadozik.

A mérkőzés után a rendezvénytér színpadán a Bitangolók csapata adott elő koncertet, majd vacsora és zenés, táncos est zárta a programot.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS