Nemcsak a polgármester és képviselőjelöltek versengtek az országban az elmúlt hétvégén október 13-án, hanem Kecelen az autocross versenyzői is.
Az idei utolsó futam bizony nem volt egy utolsó futam. A Kecel Ringen 88 induló 93 nevezést adott le – volt, aki két kategóriában is indult.

A versenyzők nagyon nagy lelkesedéssel estek neki a pályának és egymásnak. Kisebb szabálytalanságoktól eltekintve sportszerűen versenyeztek, egy-két borulás természetesen így is volt.

-Hirdetés-

Sajnos egy kizárás is megesett, de komolyabb ütközések nem voltak, így a mentősöknek csak megvizsgálni kellett a borult versenyzőket, de mehettek is tovább.
Tartottunk a korai sötétedéstől, de a vendéglátósok kivilágították a nagy sátrat, így semmi gond nem volt a díjkiosztóval.

“Ezt a futamot részemről, de tudom, hogy az egyesület részéről is Kelemen József emlékeként tartom, tartjuk számon. Józsi bácsinak is nagyon tetszett volna, de szerintem nézte a felhők mögül és neki is nagyon tetszett.
Hatalmas köszönet a versenyzőknek, a bíróknak, a rendezőknek, a pályakarbantartóknak, a technikai mentőknek, az egészségügyiseknek, a sajtósoknak, a fotósoknak és természetesen a közönségnek a közreműködésért”

– számolt be az idei utolsó versenynapról Csényei Csonka Miklós, a verseny szónoka.

Jobbról Csényei Csonka Miklós a verseny szónoka

Kérdésemre, hogy milyen évet zártak és mik a tervek a jövőben így folytatta:

“Nagyszámú induló és nagyszámú közönség – mi így zártuk ezt az évet és egyúttal meg is alapoztuk a jövő esztendőt. Ezt az évet Kelemen József elképzelése alapján fejeztük be, és nagyon sokan mondták, hogy jó volt ez a futam is, de hiányzik a Józsi bácsi. A jövőt illetően biztosíthatom az imádott közönséget és a kedves versenyzőket, hogy LESZ FOLYTATÁS! Hatalmas terveink vannak, amelyek kidolgozása, pontosítása még hátra van, de a jelenlegi állás szerint több változás is lesz, amik minden esetben a versenyzők és a közönség érdekeit tartják az első helyen.
A bajnokságot szeretnénk bővíteni. Felvettük a kapcsolatot a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel, fejleszteni fogjuk a pályát, a bírói tornyot, a felszereléseket.

Össze fog ülni az egyesület hamarosan, elnököt és elnökséget fogunk választani, megalkotjuk a jövő évi versenykiírást, a szabályokat kis mértékben módosítjuk.

Szeretnénk legalább egy futamot összekötni egy autós fesztivállal, a sajtóval a kapcsolatot kiszélesíteni, egyszóval haladunk a korral.”

Örömmel veszik a Vira Magazin tudósításait is

Mindenkit nagy szeretettel és baráti öleléssel várunk a november 30-i éves ünnepélyes díjkiosztónkra Kecelen a művelődési ház tornacsarnokába, ahol már sok minden kiderül a jövő évről is. Ha bárki részt akar venni egy fergeteges bulin, akkor jelentkezzen a szervezőknél.

Csak előjelentkezéssel lehet részt venni és a létszám a terem mérete miatt korlátozott!
„A hangom legyen Veletek!”

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (95 db kép)
MEGOSZTÁS