A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában a Kecel FC II. csapata hazai pályán fogadta a Kaskantyúi FSE gárdáját. Az október 20-án lejátszott találkozó szoros küzdelmet és hazai győzelmet hozott.

-Hirdetés-

Kecel FC II-Kaskantyúi FSE 2-1 (2-1)

Kecel FC II: Tóth T. (Gerstner) – Prucser Zs., Prucser J., Tamaskó (Vancsics), Kovács N., Ficsor, Balogh Z. (Császár), Gébl, Sipos (Filus), Szabadi (Orcsik), Pongrác.

Kaskantyúi FSE: Hleba – Biloscsuk, Varga Sz., Farkas D., Győrfy, Losonczy, Molnár D., Pop (Andó), Bránya, Kismók, Tóth J.

Nagy küzdelmet hozott a két csapat mérkőzése. A jobb játékerőt képviselő hazaiakkal szemben nagyon lelkesen focizott a kaskantyúi gárda és végig nyílttá tudták tenni a találkozót.

A 18. percben Kovács Norbert szerzett vezetést a kecelieknek (1-0), de a középkezdés után egy büntetőből Farkas Dávid Géza egyenlített (1-1). A 42. percben egy szép lövés után Kovács Norbert lőtt újabb gólt (2-1). A szünet után mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, de a kapuba már egyik csapat sem tudott betalálni.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. edzője:
-A mai napon egy nagyon jól felkészült kaskantyúi csapatot láttunk vendégül, amely mindent megtett annak érdekében, hogy legalább egy pontot megszerezzen. Mi sokszor pontatlanul, fáradtan játszottunk és a végeredmény kialakulásában az is szerepet játszott, hogy három kapufát is rúgtunk. Nem hoztuk most azt a játékot, amit valójában tudunk, viszont a vendégek nagy lelkesedéssel és akarattal fociztak, így végig kiélezett küzdelem folyt a pályán.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:
-Az első félidőben a gyors gólváltás után kiegyenlített játék folyt a pályán. Sajnos Kovács Norbert „Nonó” távoli pontos lapos lövésével 2-1-re a keceliek vezettek. A második félidőben ide-oda játék volt, kemény hajtás, de „baráti” szabálytalanságokkal. Adódtak mindkét oldalon helyzetek, azonban a 65. perctől látszott, hogy fogy az erőnk és a lélek visz csak tovább bennünket.
A hazaiaknak voltak komoly helyzeteik, de Hleba Szergej a kapuban bravúrosan védett. A döntetlen talán igazságosabb lett volna, de kijött az edzettség és hogy csak egy cserénk volt. Gratulálok a kecelieknek a győzelemhez és a további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.

Két olyan játékos volt megnézni a meccsünket, akik szívesen jönnének télen hozzánk és a mai nap bizonyságot tett nekik, hogy jó a társaság, ahova kerülnének. A mérkőzés után meghívtak bennünket azok a játékosok egy ebédre, akik tavaly nálunk játszottak. Mindez azt bizonyítja, hogy csapatváltás nem jelent semmit, a barátság köztünk és köztük nem romlott meg. Úgy gondolom, hogy erről kellene szólnia a megyei III. osztálynak: jó hétvégi mérkőzés, barátság és együtt tölteni a „harmadik” félidőt is. Sajnos vannak, akik presztízskérdést csinálnak ebből, másokat lenéznek, fizetett és visszajátszó labdarúgóik vannak ebben a teljesen amatőr ligában.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS