A keceli képviselő-testület alakuló értekezletén a Helyi Választási Bizottság vezetője, Béla Mihályné ismertette az október 13-án lezajlott önkormányzati választás helyi eredményeit. Ezután  a mandátumot nyert és jelenlévő képviselőknek átadta az öt évre szóló megbízólevelüket, mellyel mint választott képviselők dolgozhatnak Kecelen.

-Hirdetés-

A polgármester és az új képviselő-testület tagjainak eskütétele után  Haszilló Ferenc polgármester köszönetet mondott a választási bizottság tagjainak, a szavazókörökben tevékenykedőknek, a Polgármesteri Hivatal munkatársainak a választás zökkenőmentes lebonyolításáért. Úgy nyilatkozott, hogy ahogyan eddig is, úgy ez után is bizalommal fordulhatnak hozzá a város lakói.  „Tovább Önért Kecelért!” – ahogyan jelmondata is szól.

A település alpolgármesterének Forrai Ákos agrármérnök, növényvédelmi szakmérnököt választották. 

Haszilló Ferenc

Az új képviselő- testület  tagjai:

Haszilló Ferenc Attila polgármester negyedik alkalommal került a város vezetésének élére.

Dr. Agócs Ákos: ügyvéd, civilisztikai (magánjogi) jogterületeken tevékenykedik.

Bányászi Gábor: Gazdálkodó, a keceli köztestületi tűzoltóság tagja.

Berger József, aki 20 éve a helyi iskolában dolgozik, amelynek jelenleg az igazgatója. Az intézmény, amelyet vezet három iskolából és két óvodából áll, így a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye legnagyobb iskolája.

Forrai Ákos agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, aki mezőgazdasági tevékenységét egyéni vállalkozóként végzi.

Kelemen László közel 30 éve vezeti a keceli műszaki áruházat, emellett öt éve képviselőként dolgozott a városért.

Kovács László keceli falugazdász, okleveles élelmiszeripari mérnök, kertészmérnök, növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási szakmérnök.

Sendula Anita közgazdász diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, Államháztartási szakirányon szerezte meg. Első munkahelye Kecel Város Önkormányzata volt. 2008-tól közreműködik a Dunamellék LEADER Egyesület (később Kolon Menti LEADER Egyesület) munkájában.

Vulman József, aki 2014-ben került be a keceli képviselő-testületbe. Sikeres 5 évet töltött a város szolgálatában.

Az ülés további részében a polgármester, az alpolgármester, az önkormányzati képviselők, bizottsági elnök, bizottsági tagok tiszteletdíjáról, valamint további aktuális napirendi pontok kérdéseiben is döntött az új testület. Végül egy pohár pezsgővel ünnepelték meg a jelenlévők az új testület hivatalos felállását.

Varga Eszter 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS