Imrehegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete október 25-én tartotta alakuló ülését.

Az előírásoknak megfelelően először a Választási Bizottság elnöke Vecsernyés Istvánné tájékoztatta a megjelenteket a választás eredményéről.

Ezután az új képviselő-testület tagjai és az új polgármester esküt tettek, majd átvette a megbízólevelét Flaiszné Megyes Ágnes,  Molnár Ferenc, Sebestyén István, Szilágyi Ferenc képviselő és Lavati Gabriella polgármester.
-Hirdetés-

Imrehegy Község új polgármestere Lavati Gabriella köszönetet mondott a község lakóinak, akik elmentek szavazni, és azoknak, akik őrá és a mostani testület tagjaira szavaztak. Megköszönte a választás megszervezésében és lebonyolításában tevékenykedők munkáját.

A polgármester asszony egy új esélyt lát arra, hogy sikeres évek következzenek Imrehegy életében. Felhívta a testület tagjainak figyelmét, hogy a község vezetésére és nem irányítására, kapták a felhatalmazást. „Aki vezet, az élen jár. Élen jár a munkában, élen jár jó példával… legyetek, legyünk jó vezetői Imrehegynek!” Közös jövő építéséhez ajánlott együttműködést mindenkinek.

Következőkben az alpolgármester és a bizottság elnökének megválasztására került sor.

Az alpolgármester Flaiszné Megyes Ágnes lett, a bizottság elnöke Sebestyén István.

A polgármester, az alpolgármester, az önkormányzati képviselők, bizottsági elnök, bizottsági tagok tiszteletdíjáról, valamint további aktuális napirendi pontok kérdéseiben is döntött az új testület.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS