A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában két olyan csapat találkozott egymással szomszédvári rangadón, amelyek az érmes helyekért küzdenek. A november 3-án lejátszott mérkőzésen a Kecel FC II. csapata hazai pályán fogadta a Vadkert FC STE II. gárdáját.

-Hirdetés-

Kecel FC II-Vadkert FC STE II. 5-3 (1-3)

Kecel FC II.: Gerstner – Prucser Zs., Prucser J. (Herczeg G.), Tamaskó (Császár), Ficsór, Balogh Z. (Vancsics), Gébl, Sipos (Filus), Orcsik, Bányai, Pongrác (Szabadi).
Edző: Doszpod Ferenc.

Vadkert FC STE II.: Vágó – Burszki, Szekér, Marton (Gyuricza Zs.), Frank, Kővári, Bereczki, Windecker, Somogyi, Balogh A., Eiler.
Edző: Marton István.

A soltvadkertiek kezdték jobban a találkozót, miután negyedórányi játékot követően Somogyi Zsolt és Burszki Zoárd találatival 2-0-ra vezettek. A 18. percben Sipos Jenő szépített (1-2), majd a 43. percben Kővári Csaba ismét a vendégek előnyét növelte (1-3). Úgy nézett ki, hogy a tabellát százszázalékos teljesítménnyel vezető soltvadkertiek magabiztos győzelmet aratnak, de a második félidőben nagyot változott a játék képe.

A 49. percben Bányai Máté góljával szorossá vált a találkozó (2-3) és a belelkesedő hazaiak mindent megtettek annak érdekében, hogy fordítsanak. A soltvadkertiek több hibát is elkövettek a védekezésükben, amelyek után Prucser Zsolt két találatával, valamint Tamaskó Zoltán góljával megfordították az eredményt a keceliek és nagyon fontos győzelmet arattak.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. edzője:
-Egy nagyon jó játékerőt képviselő Soltvadkert ellen játszottunk a mai napon, amely csapat az első félidőben gyakorlatilag minden helyzetét gólra váltotta. Az első félidő után nem estünk szét, hanem megbeszéltük, hogy mit kellene másként csinálnunk a szünet után. Szerencsére gyorsan sikerült gólt szereznünk a második félidő elején, ami lendületet adott a csapatnak. Úgy gondolom, hogy erővel jobban bírtuk a mérkőzést, ami nagyban befolyásolta a végeredményt. Nagy siker ez a győzelem a számunkra, mert egy olyan együttest győztünk le, amely az ősszel még pontot sem veszített. A győzelemnek köszönhetően nem szakadtunk le az élmezőnytől és továbbra is harcban vagyunk az érmes helyekért.

Marton István – Vadkert FC STE II.:
-Úgy indult számunkra a találkozó, hogy néhány játékosunk még arra sem vett fáradtságot, hogy jelezze távolmaradását. Így néhány meghatározó játékosunk nélkül kezdtük el a találkozót, amely igen fontos volt a számunkra, hiszen az utolsó két fordulóban még a Kiskőrössel és a Csólyospálos gárdájával játszunk, akik szintén a dobogóért küzdenek. Ezektől függetlenül minden adott volt ahhoz, hogy nyerjünk, de a második félidő elején a keceliek szereztek egy szerencsés gólt, amitől belelkesedtek és visszajöttek a mérkőzésbe. Az első félidőben kiválóan fociztunk, azonban a végére elfogyott az erőnk és a lelkes keceliek meg tudták fordítani az eredményt. Most a Kiskőrös elleni rangadóra készülünk, akikről tudjuk, hogy nagyon jó játékerőt képviselnek és évek óta meghatározó szerepet töltenek be a bajnokságban. Nehéz lesz a mostani vereség után felállnunk, de szeretnénk a Kiskőrös ellen javítani és egy jó eredményt elérni.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS