A megyei harmadosztályú bajnokság középcsoportjának 12. fordulójában az Akasztó második csapata, a foghíjasan csere nélkül érkező Tázlárt fogadta. A hosszan tartó esős időszakok miatt, a találkozó kezdetére a hazaiak pályája nagyon felázott, így a találkozó inkább egy sárcsatára emlékeztetett, mint inkább egy sima focimeccsre.

Podmaniczki Dénes triplázott a találkozón
-Hirdetés-

A találkozó első percében máris büntetőhöz jutottak a hazaiak. A megítélt tizenegyest Podmaniczki Dénes értékesítette 1-0. A 20. percben közel jártak a Tázláriak az egyenlítéshez. Hiszen nagy ziccerben Forgó Dániel lőtt a kapusba. A 31. percben kettőre nőtt a hazaiak előnye. Egy kapu előtti kavarodás után estében Suhajda Gergely még tovább tudta kotorni a labdát Podmaniczki Déneshez, aki közelről lőtt a hálóba 2-0. A 40. percben a vendég Horváth István ugrott ki a leshatáron, majd egyedül mehetett a kapusra, de a kapus mellett nem a kapuba, hanem a kapu mellé gurította a lasztit. Két percre rá Suhajda Gergely ajtó-ablak helyzetben a kapust találta el, majd a kipattanó után nagyot védett a Tázláriak hálóőre, Kiss Tibor. Így kétgólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

Bravúrt mutat be a vendégek hálóőre, Kiss Tibor

A második játékrész elején gyorsan szépítettek a vendégek. Egy nagyon szép akció után közelről Szabó István lőtt a hazai hálóba 2-1. A 66. percben jött a harmadik hazai találat. Egy lövést hárított a vendégek kapusa majd a kipattanó után újra Podmaniczki Dénes volt eredményes 3-1. Így a hazaiak tízes számmal játszó játékosa mesterhármast ért el. A 70. percben Forgó Dániel lövését védte a hazaiak kapusa Váczi Szabolcs. A 73. percben Haraszti Attila passza után Suhajda Gergely szépen gurította el a lasztit a kijövő kapus mellett a jobb alsóba 4-1. A 85. percben alakult ki a mérkőzés végeredménye, amikor is újra Suhajda Gergely volt eredményes 5-1.

A vendég Tázlár jól helytállt az erősebb játékerőt képviselő Akasztó ellen, míg az Akasztó javított a múlt heti Tabdin elért döntetlen után.

B.D.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (57 db kép)
MEGOSZTÁS