Minden második évben tudja csak megszervezni a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola, Kaskantyúi Általános Iskolája a szülők nevelők bálját, amit az idei évben a Halloween inspirált. Nem kell rémségekre, boszorkányokra gondolni, hiszen az ünnepből a fekete és a narancssárga színt vették csak át a bál szervezésekor.

-Hirdetés-

Vinczéné Mezei Beáta, az SZMK elnöke tartotta össze a szervezéssel kapcsolatos teendőket. Az összetartásuknak köszönhetően szinte mindent meg tudtak oldani támogatásból. Az ételeket saját maguk készítették el, a sütemények nagy része vagy házi készítésű vagy felajánlás volt.

A tombolák beszerzésekor minden követ megmozgattak, napokig leveleket küldtek az ország különböző pontjaira, bejárták a környékbeli vállalkozásokat. Kitartásuknak köszönhetően a kisebb tombolák mellett 60 darab olyan borítékot sorsoltak ki, melyek nem kis meglepetést rejtettek.

A bálhoz a jó hangulatot a szülők műsora teremtette meg. Gémes Veronika, Hermanné Németh Andrea, Kriskó Sándorné, Orosziné Kiss Ildikó, Orosziné Szamek Dominika és végül, de nem utolsósorban Vinczéné Mezei Beáta fergeteges produkcióit láthatták.

Először „A tánc evolúcióját” mutatták be, majd a közönséget is bevonták a Filharmóniák című paródiába, végül a kánkán táncuk adott kedvcsinálót a későbbi mulatsághoz. A talpalávalóról az Oroszi zenekar gondoskodott.

A jótékonysági bál bevételét – amely összeg a támogatóknak és a jelenlévő 135 főnek köszönhető – az iskola két évre fogja beosztani.

Köszönet a műsor fotózásáért Markó Ágnesnek. 
B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS