November 9-én átadták azt az utat Tázláron, mely a Radnóti utca felső szakaszán új aszfaltburkolatot kapott. A leendő iparterület mellett elhaladó utak pedig zúzottköves terítést kaptak. A cél a több, mint 3 hektáron létesülő ipari park infrastrukturális környezetének javítása lesz.

-Hirdetés-

Bán Róbert polgármester köszöntötte Bányai Gábor országgyűlési képviselőt és Dr. Mák Kornélt, a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés alelnökét, illetve a megjelenteket.
A 30 millió forintos fejlesztés a megye által irányított TOP-forrásból valósulhatott meg. Dr. Mák Kornél úgy vélekedett, hogy a megszülető ipari park számtalan lehetőséget nyújthat a településnek, ezért is nagyon fontos a terület megközelíthetősége. Ez volt az első lépés, ami vonzza majd a többit is, mert ha van egy jó helyen lévő ipari park, az fejlődést hozhat a településnek és álláslehetőségeket biztosíthat az itt élőknek.

“Pályázatunkat 2017-ben nyújtottuk be, amelyben a Megyei Önkormányzat munkatársai segítettek. A beruházás keretében az itt meglévő földutakat felmérték, Kóródi László elkészítette a terveket, s Erdélyi Róbert műszaki ellenőrzése mellett Halasi László kiváló minőségben megépítette. Önkormányzatunk célja ezzel a beruházással, hogy a nemrégiben ipari területté átminősített önkormányzati terület megközelíthetőségét biztosítsuk. Sok-sok munka révén valósult meg mindez. Sok akadályt kellett leküzdeni, és temérdek ember munkája kellett mindehhez, hogy elkészüljön. Köszönet illeti a projektben résztvevő kivitelező szakemberek szorgalmas munkáját. Köszönjük Kóródi Lászlónak az út precíz megtervezését, Halasi Lászlónak az út lelkiismeretes megépítését, Erdélyi Róbertnek a rendszeres ellenőrzést, a problémák megoldását. Köszönet jár a projektmenedzsernek, a közbeszerzést lebonyolító Piegel ügyvédi irodának, önkormányzatunknál dolgozó szakembereknek, akik amikor kellett besegítettek a projekt sikeres megvalósításába. Valamint köszönjük az itt lakóknak az építkezés ideje alatt tanúsított türelmet!”

– mondta Bán Róbert polgármester beszédében.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS