Tegnap a Mozgáskorlátozottak Keceli Csoportja születésnapi ebédre hívta a sorstársakat vezetőjük Fangné Botos Jusztina szervezésében. Kecelről és a környező településekről jöttek a vendégek, hogy az újjáalakulás ötödik évfordulóját együtt ünnepeljék meg.

-Hirdetés-

Előzőleg is létezett ez a csoport, de 2014-ben újjászervezték a csapatot.  Az eltelt évek alatt az egyik legnépesebb, legaktívabb közösség a településen Jusztika vezetésével. Városi rendezvények alkalmával tagjai mindenütt ott vannak, ahol segíteni kell.

335 fő fogadta el a meghívást, megtelt a Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagyterme (sportcsarnok) vendégekkel. A jó kedv nem ismert korlátokat. Ha valaki a mozgásában akadályozott is, a lelke, a gondolata, a fantáziája szabad, nem ütközik akadályba.

Ebéd előtt Fangné Botos Jusztina köszöntötte az egybegyűlteket, háláját fejezte ki azon keceli vállalkozók és magánszemélyek felé, akik támogatták a rendezvényt, majd Haszilló Ferenc polgármester üdvözlő szavai következtek.  Hanó Mihály a Mozgáskorlátozottak Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnöke is örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan ellátogattak az eseményre és megköszönte a szervezést.

Fellépők sora ajándékozta meg változatos műsorával az asztaloknál ülőket, így láthatták-hallhatták a Szüreti Mulatósokat, a Csipi-csoportot Akasztóról, A Csengődi Dankó Pista Férfikórust, Jancsovics Pálné paródiamondót, a Császártöltési Néptáncegyüttest, a Keceli Széplányok duóját, valamint kecskeméti és kiskunfélegyházi vendégművészek táncos előadását.

Nem maradhatott el a szülinapi torta sem, melyet kisorsoltak a jelenlévő vendégek között.

Ebéd után kedvére táncolhatott az ünneplő vendégsereg, amelyhez Vass Ferenc szolgáltatta a változatos zenéket. A vidám délután tombolasorsolással zárult.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS