Amikor még sikk volt a nőknek hosszú szipkából szívni a cigarettát és a charleston volt a divat. — Ezt a korszakot hozta vissza a bócsai szülők-nevelők bálja sztárcsapata, azaz a 14 fős tánckar (akik már nem a húszas éveikben járnak, és nem is füstölnek — esetleg néha füstölögnek…).

-Hirdetés-

A szépen koreografált műsor (Szőke Vivien az állandó ötletgazda) mellett soroljuk még fel az állandó bócsai báli kellékeket és sajátosságokat, mint a kisbírói konferálás, a Pálinkás Ízek Háza és a kecskeméti Hangulat Együttes! A rendezvényt a község vezetése mellett megtisztelte Vágó Ferencné tankerületi igazgató. Mert ha iskoláról van szó, ott a munka mellett jól esik a szórakozás is.

És bizony úgy teljes a lista, ha megemlítjük a Studió 2000 növendékeit, Máté Milánt és Kovács Karinát, akik latin táncokkal emelték az est fényét.

A bál nyereségét a gyerekekre fordítja a szervező SZMK: fedett kerékpártároló épül és néhány terembe ventilátorok kerülnek, hogy májusban és júniusban is lehessen tanítani…

Legközelebb december 8-án vasárnap lesz Bócsán nagy nap: az adventi vásárra várnak mindenkit a Hungarikum és Civil Házba.

Káposzta Lajos

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS