Tázláron immáron másodjára rendezték meg a jótékonysági bált a koraszülöttekért. Fő szervezője Müllerné Gregus Edina, egy olyan fiatal édesanya, akinek kisbabája szintén koraszülötten jött a világra. 

Fotók a koraszülött gyermekekről
-Hirdetés-

A tavalyi bálon 530.000 forint gyűlt össze, melynek egy részéből már a helyi bölcsődébe vettek játékokat. További adományokat és a befolyt összegeket Kiskunhalasra szánják, a koraszülött részlegre, hiszen az ott dolgozók éjjel-nappal folyamatosan a kicsik mellett vannak, nem hagyhatják ott őket egy pillanatra sem – így enni sem tudnak normális keretek között, ezért asztalokat, székeket szánnak ide a szervezők. A másik fő céljuk, az idén elballagó óvodások iskolai támogatása.

“Sajnos egyre többen vagyunk, Tázláron is egyre több a koraszülöttek száma. Nagyon nagy segítség ilyenkor lelkileg, hogy a szülők összefognak és támogatják egymást mindenben”

– mondta Edina.

 

A jó hangulatról Fejes Dávid és zenekara gondoskodott.

Köszönet a támogatónak:
Tázlári Önkormányzat, tázlári Műanyagüzem, Kovács-Balázs Dóra és családja, Lehoczki István és családja, Inci mama és Tibi papa, Anna mama, Tóth Csaba és családja, Papné Csipak Andrea, Bánné Égető Zsuzsanna, Bán Róbert, Földi Sándor és családja, Márton Zoltán és családja, Szél Nándor és családja, Vincze Zsolt és családja, Vinczéné Mészáros Erzsébet, Torma István és családja, Németh Zoltán és családja, Bán László és családja, Végh László és családja, Berta dédi, Berta János és családja, Mártáné Czékus Györgyi, Vörösné Zsuzsi, Csontosné Varjasi Katalin, Péli István és családja, Farkas Gizella Hajnalka, Kónya Ilona, Csikós József és családja, Lévai György, Gazda Papír Bolt és Bálint Eszter.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (77 db kép)
MEGOSZTÁS