November 30-án, szombaton este 17 órai kezdettel, a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház adott otthont az Amatőr Autocross Egyesület év végi bajnoki eredményhirdetésnek és a díjátadó gálának.

-Hirdetés-

A rendezvényre az ország minden részéről érkeztek vendégek. Csényei Csonka Miklós, az est házigazdája köszöntötte őket, majd felkérte Kelemen Józsefnét, hogy mondjon pár szót a gála elején.

Kelemen Józsefné, Magdi néni

„Itt szeretném megköszönni mindenkinek a munkához való hozzáállást, a kitartást, az együttérzést, a sok-sok segítséget és azt a rengeteg szeretetet, amit tőletek kaptam!” – hangzott el többek között Magdi néni beszédében.

A folytatásban az újonnan megválasztott egyesületi elnök, Tukacs Tamás vette át a szót, aki eredményesnek ítélte meg az idei versenysorozatot, ahol a tervezett hét versenynapot sikeresen meg tudták rendezni. A jövőt nézve elmondta, hogy megalakult az új vezetőség és újult erővel fognak neki a jövő évi munkának, versenyszervezéseknek.

Megújul a versenyszabályzat és megreformálják a kategóriákat is.

A tervezett versenyek időpontjai: 2020. április 19., május 10., június 07., július 12., augusztus 2., szeptember 13. Makó, október 4. vagy 11.

Tukacs Tamás, az új egyesületi elnök

Megtiszteltetés volt a versenyzők számára, hogy a díjakat a Pintér Művek képviseletében Pintér Márk, és Kecel város alpolgármestere Forrai Ákos adták át.

Mindezek után már csak a remek és bőséges vacsora elfogyasztása, majd a véget nem érő baráti beszélgetések és a hajnalig tartó tánc és mulatság volt hátra.

A szervezőség ezúton is szeretné megköszönni a média egész éves jelenlétét – külön megköszönve a Vira Magazin tudósításait -, a bírók kitartását a posztokon, a mentőszolgálat odafigyelését, a pályakarbantartók munkáit, a technikai mentők gyorsaságát.
Köszönet a Kedves Közönségnek az egész éves biztatásért, nélkülük elképzelhetetlen lenne a jó hangulat.

Az Amatőr Autocross 2019-es év bajnokai:
Junior kategória bajnoka: Vörös Marci
Kis kategória bajnoka: Kovács Attila
Közép kategória bajnoka: Tormási Gábor
Nagy kategória bajnoka: Gindeli Balázs
Super kategória bajnoka: Farkas Dávid
Lada kategória bajnoka: Vincze Krisztián
Épített összkerekes kategória bajnoka: Szűcs István
Épített hátsókerekes kategória bajnoka: Fülöp István
Roncs 2000 alatt kategória bajnoka: Óvári Richárd
Roncs 2000 felett kategória bajnoka: Zentai István
Szuper futam bajnoka: Orcsik Szabolcs

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS