Sikeresen zárult az I. Jótékonysági Mikulás Futás Kecelen, amely Fábián Andrea és Sendula Anita kezdeményezésére került megrendezésre.

 
A jótékonysági rendezvény célja volt, hogy a szűkösebb anyagi körülmények között élő keceli idős emberek és nagy családok számára gyűjtsünk tartós élelmiszereket. A hideg, ködös idő szerencsére nem rettentette el sem a jótékonykodókat, sem pedig a futni vágyókat a közös mozgástól. A több száz fősre sikeredett eseményen több, mint 80 fő teljesítette a jelképes 800 méteres távot Kecel Város karácsonyi hangulatba öltözött központjában. A legfiatalabb futó 4, a legidősebb 69 éves volt. Futottak egyedül, párban, csapatban, kutyussal, sőt még babakocsival is. Aki pedig nem bírta két lábon, kerékpárra pattant és úgy teljesítette a távot. A futást követően ingyenes forralt borozásra, teázásra és zsíros kenyerezésre invitáltunk mindenkit tájékoztatta hírportálunkat Sendula Anita.
 
A szervezők ezúton is köszönetet mondanak minden résztvevőnek, futóknak és jótékonykodóknak egyaránt, hiszen nagyon sok felajánlás gyűlt össze. Külön köszönet mindazoknak, akik segítették a rendezvény sikeres lebonyolítását.
 
Varga Eszter
Fotók: Sendula Anita, Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS