Tázláron megtartották az óvodában a karácsonyi ünnepséget, melyen meghívott vendégeink: Berger József, a keceli-imrehegyi-tázlári összetett intézmény vezetője, Bán Róbert polgármester, Mezei Ferenc atya, valamint Petriné Bugán Barbara az iskola igazgatója is részt vettek.

-Hirdetés-

A helyi óvoda vezetőjének meghívására érkeztem. Nagyon szép műsort láttunk, nagyon ügyesek voltak a gyerekek. Nekem két gyermekem van, akik iskolások és már ők is nagyon várják a szereplésüket – mondta el Berger József.

A nagycsoport óvó nénije vagyok. Hagyományként a nagycsoportosok adják elő a karácsonyi műsort, a Mikulásra pedig mindig az akkori középsősök készülnek. Jelenleg 19 kisgyermek van a csoportomban. A kis Jézus születését játszottuk el. Ténylegesen játéknak mutatták be az egészet, nagyon nagy izgalommal készültek rá. Délután az Adventi műsor keretein belül mutatják be ugyanezt a műsort a szülőknek is. Ez az utolsó évem itt, hiszen nyugdíjba megyek. Nagyon megszeretettem az összes gyermeket. Tényleg mondhatni rájuk, hogy jó gyerekek, szeretnivalóak. Számomra jutalom, hogy velük lehettem. Szívem csücskei!

– tette hozzá Torma Sándorné, Babi néni.

Természetesen az óvodába is került a fa alá meglepetés, rengeteg játékkal és édességgel térhettek haza a gyermekek.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS