Tabdi község koszorúja idén részt vett a Közel és távol utazás Facebook oldalán meghirdetett országos adventi dekorációk versenyén. Magyarország legszebb adventi dekorációja címet Tabdi adventi koszorúja nyerte el.

-Hirdetés-

A koszorút Horváth Dalma alkotta meg, vele beszélgettünk.

Ahogy a koszorút csodáltam, egyértelmű, hogy szakavatott kéz készítette. Mesélj magadról!

Végzettségem óvónő és nagyon erős vágyam volt, hogy hobbi szinten virágkötő legyek. Ezért beiratkoztam, majd 2016-ban végeztem Kecelen a T.G.- Virágdekor Szakgimnázium és Szakközépiskolájában. Később pedig esküvői dekoratőr, csokorkötő tanfolyamon is részt vettem. Amikor elég tudást éreztem magamban, létrehoztam a Secret Bloom Boutique vállalkozásomat, ott készítek asztali és ajtódekorációkat. Esküvői dekorációkat is vállalok, de nagy igény van a különböző workshopokra is. Jelenleg Kiskőrösön élek és Tabdin dolgozom.

Honnan merítettél ötletet a koszorú elkészítéséhez?

Ebben a kedves családias közösségben óvónőként dolgozom és egy napon örömmel vettem a polgármester felkérését, miszerint készítsem el Tabdi község adventi koszorúját a saját elképzelésem alapján. A koszorú átmérője 2 méter. Természetesen először az ovis csoportom jutott eszembe, ők inspiráltak, az ő kedvükben szerettem volna járni, és mivel idén a mesevilág eleve trendi téma a karácsonyi dekorációk világában, úgy gondoltam ezt a számomra egyébként is szívmelengető témát miért ne lehetne a közösség koszorúján is megvalósítani. Így hát három lelkes segítséggel életre kelt ez a kis mesevilág!

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS