December 18-án, negyven kisgyermeket és kisérő családtagjait várta ajándékcsomag és vendéglátás a Csendes Ősz Idősek Otthona Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat karácsonyi ünnepségén.

Gombkötőné dr. Sendula Judit mondott köszöntőt, majd Földes Ferencné a Kecel Időseiért Közalapítvány kuratóriumának elnöke üdvözölte a gyerekeket és a vendégeket.

-Hirdetés-

Az ajándékok mellé kis műsorral készültek: Andó Fanni, Antóni Sára, Barna László, Farkas Dominik, Farkas Márk, Flaisz Iringó, Hack Lőrinc, Lajkó Boglárka, Lajkó Róbert, Ondrovics Kristóf, Ondrovics Lilla, Sebestyén Milán. Segítőjük Tálas Hajnalka, a szolgálat munkatársa volt, míg a furulyán játszó diákokat Illésné Márin Éva készítette fel.

Vendégek voltak Kecel és Imrehegy polgármesterei, városunk jegyzője, gyermekintézmények képviselői, az Idősek Otthona és a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat vezetői és munkatársai, valamint az esemény támogatói.

Felajánlásával segítette a  rendezvényt Dubai Lászlóné, Fresh Fruit TÉSZ, Hatvani Gáborné, Ondrovics István, Pap Józsefné, Sendula Ilona.

Gombkötőné dr. Sendula Judit a következő idézettel zárta köszöntőjét: „Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De, ami a legfontosabb, higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.” (Ron Cristian)

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS