Aki nem töltheti családja körében az ünnepeket, a Csendes Ősz Idősek Otthonában is érezheti a szeretetet

Csendes Ősz Idősek Otthona lakóinak 2019 Karácsonyát kis ünnepséggel igyekeztek otthonossá varázsolni az intézmény munkatársai. Bizonyára lesz olyan is, aki majd a Szentestét családja körében ünnepelheti, de aki itt tölti az ünnepet, az is érezheti a szeretetet, a gondoskodást.

-Hirdetés-

December 18-án kis műsorukkal ünnepi hangulatot teremtettek a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda napközis tanulói felkészítőikkel Gubik Éva, Hímerné Komáromi Helga és Juhász Anikó pedagógusokkal együtt.

Karácsonyi dalokat, verseket, zenés kis előadást hoztak ajándékba, majd saját készítésű üdvözlőkártyát adtak át az otthon állandó lakóinak és édességgel kínálták őket. Az idősek is megajándékozták a gyerekeket, meglepetés csomagot kaptak.

December 19-én folytatódott a karácsonyi ünnepség, amelyen a Csendes Ősz Idősek Otthonában étkeztetésben és idősek nappali ellátásában részesülők vettek részt. A résztvevők száma közel 70 fő volt. Gombkötőné dr. Sendula Judit intézményvezető és Földes Ferencné, a Kecel Időseiért Alapítvány Kuratóriumának elnöke mondott köszöntőt.

A dalokkal, szavalatokkal tarkított ünnepi műsort a klub tagjai ajándékozták a vendégeknek. Bata Lászlóné, Fang Jánosné, Haszilló Jánosné, Herczegné Fejes Margit, Király Józsefné, Laki Károlyné, Molnár Éva, Pecznyik Lajosné, Szabó Károlyné, Szvetnyik Ferencné, Turbucz Lászlóné. Ezt követően Veréb Antal tisztelte meg az egybegyűlteket egy verssel. Az előadáson kívül ajándékcsomaggal is kedveskedtek a megjelenteknek.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS