Szívmelengető karácsonyi ünnepséggel örvendezették meg egymást a csengődi Família Szociális Alapszolgáltatási Központ dolgozói és gondozottai. A hagyományos év végi ünnepre sokan gyűltek össze, a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Pivarcsi Csaba polgármester is.

-Hirdetés-

A megjelenteket Csima Béláné intézményvezető verssel és karácsonyi gondolatokkal köszöntötte. A színvonalas műsorban karácsonyi versek, dalok hangzottak el, és egy betlehemes játékot is előadtak a szépkorúak. Csatai Gyuláné, Dobó Sándorné, Garisáné Kalapos Jusztina, Kukucska Mária, Szabó Istvánné és Szőgyi Mihályné klasszikus versekkel, Romfa Gáborné és Vén Antalné saját költeményével lépett az ünneplő közönség elé. Énekével Szimilkó Lászlóné és Lehr Ádámné gyönyörködtette a hallgatóságot, akik tapssal hálálták meg az előadást, Koháry Géza pedig egy megható gyermekkori karácsonyi emlékét idézte fel.

A klasszikus betlehemes játékban Mária szerepét Kastély Jánosné, Józsefét Nánai László játszotta. Az angyal Nemes Ibolya, az utat mutató csillag Tóth Istvánné volt, a háromkirályok palástját Dóra László, Koháry Géza és Suba László öltötte magára. A pásztorok Boszorád Nándorné, Joó Mária és Puskás Sándorné voltak.

A műsor zárásaként Dömsödi Józsefné újévi versét hallgathatták meg az érdeklődők.

Ezt követően a Família központ munkatársai karácsonyi ajándékkal kedveskedtek a jelenlévőknek, az ünnepi alkalom szeretetvendégséggel zárult.

KN

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS