Már jól tudjuk, hogy több mint 2000 éve Isten elküldte az ő fiát értünk, emberekért. Vajon miért jött a Földre a hatalmas Isten fia? Ki az az ember, aki megérdemli ezt az ajándékot?

-Hirdetés-

Iskolánkba is elérkezett a Karácsonyi ünnepség ideje, melyet december 20-án Tázláron a katolikus templomban  tartottak meg. Az ünnepi produkció szereplőinek felkészítője Bánné Gulyás Henrietta. Csodálatos műsort láthattunk és hallhattunk, melynek révén közelebb juthattunk az igazsághoz, műsorukkal rámutattak az ünnep lényegére.

A jelenlevők Mezei Ferenc atya igei szolgálatát is hallhatták. Énekkarosaink Péli Ottóné vezénylésével és Ulakcsainé Lovas Jolán zongora kíséretével együtt, szemekbe szökkenő könnyekkel élvezhettük az előadást.

Szívet melengető műveket tártak elénk az 5.osztályosok is, látványos díszletet és jelmezeket készítettek.

Végül, de nem utolsó sorban a tanári kar közösen énekelt mindannyiunk számára.
Petriné Bugán Barbara igazgatónő ünnepi beszéde méltó lezárása volt e meghitt együttlétnek.

Mi hát a karácsony titka? A Hit, a Remény és a Szeretet, de ezek közül is az utóbbi, mert nagy szükségünk van rá, hogy erőt meríthessünk a rideg napokban és elkövetkezendő időszakban.
Az ünnep hangulatában a másik emberre jobban figyelünk, és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak akik fontosak számunkra. Ez a mi legemberibb értékünk. Nem a drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk – az ünnepi estet is ez hatotta át.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS