Beköszöntött Karácsony ünnepe Imrehegyen is. A település lakóit hívták, várták a szervezők a közös karácsonyi ünnepségre.

-Hirdetés-

Lavati Gabriella polgármester ünnepi köszöntőjében a Karácsony valódi értékéről, titkáról szólt:

„Miközben körülvesz bennünket a mostani külvilág csillogása, az igazi fénynek a lelkekben kell ragyognia. A Karácsony titka az, hogy megmutassa a szeretet útját, hogy megváltsa életünket. Gondolnunk kell mások örömére, mert szükségünk van egymásra. Ez az alkalom kiváló lehet lelkünk, kapcsolataink rendezésére, félreértések, megbántások tisztázására. Szeretetünket életünkben kell kimutatnunk egymásnak.”

A polgármester asszony köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették a település fejlődését, helyt álltak és jó színvonalon látták el feladataikat. Végezetül áldott, békés, szeretetteljes Karácsonyt és boldog új évet kívánt mindenkinek.

Az ünnepi műsor szereplői voltak:

  • Az imrehegyi óvodások az „Állatok Karácsonya” című mesejátékot mutatták be.
  • A Keceli Szent Cecília Kórus és zenei kísérőjük Kiss Mihály kántor teremtett meghitt hangulatot.
  • Fehér Tamás az Életház Alapítvány nevében köszöntötte a jelenlévőket. Négy fiatal ünnepi dalokat adott elő.
  • Felléptek a Csátaljai Székely Népdalkör tagjai. A nemzetközi hírű hagyományőrző, több díjjal, kiemelkedő kitüntetésekkel rendelkező együttes most is remekelt. Dalaikat, verseiket hallgathatta a közönség.
  • Végezetül a helyi iskolások vidám, zenés, táncos fellépése következett.

A műsor után a gyerekeknek csoki volt az ajándék. A szíves vendéglátás részeként a karácsonyi kalács sem maradhatott el, pizzát is lehetett falatozni. Teát vagy forralt bort olyan bögréből lehetett inni, amelyet mindenki hazavihetett emlékbe. A finomságokat, apró ajándékokat az önkormányzat, képviselő-testületi tagok, magánszemélyek felajánlásából finanszírozták.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS