A pihentető alvás különösen fontos, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő hálóruha – ugyanígy az egész napot elronthatja az is, ha nem elég komfortos a fehérnemű, amit viselünk… A Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal éppen ezért puha, bőrbarát hálóruhák és kényelmes fehérneműk közül válogathatunk, hogy minden nap és éjszaka a legkellemesebb lehessen – de legalábbis ne azokon a darabokon múljon ez, amiket viselünk!

-Hirdetés-

Reggelre és estére is könnyed, kényelmes és stílusos viselet az S-től XL méretig kapható, sötétkék alapon rózsaszín pöttyös női köntös, melynek kellemesen puha, kevert pamutanyaga biopamuttal készült! Széles gallérja, két bevágott zsebe és megkötője biztosítják a csinos megjelenést, miközben az apróságoknak is találunk helyet benne, ami a reggeli és esti készülődés közben igazán jól jöhet!

Szintén otthoni viseletnek alkalmas leginkább a sötétkék színben kapható hosszú lezser pulóver, amelyet S-től L-es méretig vásárolhatunk meg! A kapucnival is ellátott darab anyaga kellemesen puha pamut-sztreccs, amiben biopamut is található! A derékrészen és az ujjaknál, valamint a bevágott zsebek szélein széles szegély teszi tökéletessé az akár laza ruhaként is viselhető pulóver megjelenését!

Sötétkék és szürke-fehér csíkos színben kapható a biopamuttal készült női puha kosaras melltartó, 75A-tól 85B méretig. Ez a fazon gyengéden, merevítő nélkül formál, kosarai enyhén párnázottak, pántjai pedig állítható hosszúságúak.  A sötétkék darab pántjának, csipke díszítésének és apró masnijának színe megegyezik a melltartóéval, míg a csíkos verzión ezek a részletek az alapszíntől eltérő sötétszürke színben készültek. Hátul SoftSeal® kapcsos zárórésszel biztosíthatjuk a tökéletes illeszkedést, és így az egész napra szóló teljeskörű kényelmet is.

Ránézésre egészen hasonló darab a rózsaszín puha melltartó is, ezeknél azonban a varrás nélkül előformázott kosarak nincsenek párnázva, viszont duplafalúak, hogy biztos ne látszódjanak át. A kényelmes, puha és testhez simuló darab pántjai állítható hosszúságúak, hátul háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész, elöl pedig finom csipkedíszítés és egy apró masni is található rajta – ráadásul sötétkék színben is kapható, 75B-től 85C méretig!

Mindkét fazonú melltartóhoz passzoló alsók is találhatók a kínálatban: a csipkés, magas derekú alsók 2 darabos szettben vásárolhatók meg szürke-fehér csíkos, rózsaszín és sötétkék színben – vagyis az összes melltartóhoz választhatunk azonos színvilágú alsókat, melyek kellemesen puha pamut-sztreccs anyaga biopamuttal készült, pamut lépésbetéttel a kényelemért és finom csipkedíszítéssel a lábkivágás hátsó oldalán!

Együtt a legjobb választás a szürke-fehér csíkos női merevítős melltartó és a 2 darabos alsószett párosa, melyek biopamuttal készültek. A melltartó betétek nélkül kölcsönöz természetes dekoltázst, széles pántjai állítható hosszúságúak, ráadásul mind a pántok, mind a hátsó SoftSeal® kapcsos zárórész szélessége a kosármérettel arányosan nő. Az alsószett darabjaiban pamut lépésbetét gondoskodik a kényelemről, a derékrészen és a lábkivágásoknál pedig rugalmas díszszegély található. A sötétebb árnyalatokat kedvelők számára ezek a darabok sötétkék színben is elérhetők, apró eltérésekkel: a melltartó esetén a kosarak és a pántok, az alsó esetén pedig a derékrész csipkeszegéllyel készült.

Természetesen minden kategóriában számtalan további darabot találunk, hogy az egész család kényelme biztosított legyen, a nap minden órájában!

MEGOSZTÁS