Csengőd legnagyobb civil szervezete, a 128 főt számláló Csengődi Polgárőr Egyesület közgyűlésének adott otthont a művelődési ház tegnap este. Szmutka György, az egyesület elnöke – aki a közelmúltban Kiváló Polgárőr Szolgálatért-díjban, megyei elismerésben részesült – köszöntötte a jelenlévőket, majd megtartotta éves beszámolóját.

-Hirdetés-

Az elmúlt évben négy új tagot vettek fel: Borbély Tündét, Digner Lászlót, Pintér Zoltánt és Pintér Zoltánnét, ők emléklapot vehettek át.

Pivarcsi Csaba polgármester köszönetet mondott a polgárőröknek az elmúlt évben végzett munkájukért, önzetlen helytállásukért. Oklevelet vehetett át kiemelkedő munkájáért Béleczki Endre, Bognár Tímea, Budai Ferencné, Daningerné Németh Beatrix, Fülöp Szandra, Görög Péter, Lajter Ferenc, Rákócziné Kohut Andrea, Rákóczi Roland, Takács Tímea és Tamás Viktória.

Az egyesület pénzügyi gazdálkodásáról Kalocsai Ildikó titkár számolt be, majd Rákóczi Zoltánnak, az ellenőrző bizottság elnökének távollétében Kasza László elnökségi tag beszámolóját hallgathatták meg a résztvevők.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Fekecs Dénes, az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Lengyel Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnökségi tagja és járási koordinátora, Csizovszki László kiskőrösi rendőrkapitány, valamint Hlavács István körzeti megbízott.

Dr. Fekecs Dénes elismerését fejezte ki a csengődi polgárőröknek és vezetőjüknek, s egyebek mellett elmondta, hogy országosan is a legnagyobb civil szervezet a polgárőröké, mintegy hetvenezer tagot számlál. Csizovszki László is kiemelte a csengődi polgárőrök segítő szerepét, s hogy civilként, szabad idejükből áldozva igen sokat tesznek a közrend és a közbiztonság fenntartásáért.

A rendezvény hivatalos részét Batiz Attila koordinálta. Az egyesület tagjainak hozzászólásait követően kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatú vacsorával zárult az este.

Szmutka György elnök ezúton is köszönetet mond az egyesület minden támogatójának az anyagi és erkölcsi segítségért.

KN

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS