Január 25-én már 12. alkalommal rendezték meg ezúttal Kecelen a Boronkay László Emléktornát. A rendezvényen Kecskemét, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza és Baja játékvezetői csoportjai vettek részt.

Baja – Kiskunfélegyháza mérkőzés egyik jelenete
-Hirdetés-

A tornán körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a csapatok. Tehát mindenki játszott mindenkivel, ezek után alakult ki a végeredmény. A győzelmet ezúttal a Kalocsai játékvezetők szerezték meg. Második helyen a tavaly bajnok Kecskemét, míg harmadik helyen a Kiskőrösi csoport játékvezetői végeztek. Negyedik Baja, ötödik Kiskunfélegyháza, míg a hatodik helyen Kiskunhalas sípmesterei lettek.

A győzetes Kalocsai játékvezetők

Az egész napra jellemző volt, hogy szoros, izgalmas találkozókat láthatott a közönség, mely annak is köszönhető, hogy egyre több aktív vagy már visszavonult futballista is a játékvezetői pályát választja.

Kiskőrös – Kalocsa találkozó egyik jelenete

A torna végeztével a résztvevők a keceli Mókus Étteremben folytatták a napot, ahol a finom délutáni vacsora és az eredményhirdetés következett. A díjátadó elején Holczimmer Andor a Bács-Kiskun Megyei Játékvezetői Bizottság elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Majd Losonczy László a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke mondta el köszöntő beszédét.

Holczimmer Andor és Losonczy László

A hagyományoknak megfelelően idén is elismerésben részesültek az idén jubiláló játékvezetők, név szerint: 20 éve játékvezető: Fülöp József, Fülöp János, Tóth Csaba 25 éve játékvezető: Rácz Béla, Almási László, Tóth Sándor 30 éve játékvezető: Tóth István 35 éve játékvezető: Fazekas János, Suba Zoltán

Külön köszöntötték 55 éves játékvezetői működésért Nyári Ferencet.

A jubiláló játékvezetők köszöntése után az érmek és a különdíjak átadása következett.

Kiss Dominik, Keresztes Xavér, Holczimmer Tamás

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Keresztes Xavér (Bajai Csoport)

Legjobb játékos: Holczimmer Tamás (Kiskőrösi Csoport)

Gólkirály: Kiss Dominik (Kalocsai Csoport)

Legsportszerűbb csapat (Schneider Pál díj): Kiskunhalasi játékvezetők csapata

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS