Nagy érdeklődés mellett tartotta éves taggyűlését a Mozgáskorlátozottak Keceli Csoportja

Éves taggyűlését tartotta 92 fő részvételével a Mozgáskorlátozottak Keceli Csoportja 2020. január 30-án délután a Városi Könyvtár és Művelődési Házban.

-Hirdetés-

Fangné Botos Jusztina, a csoport vezetője üdvözölte a jelenlévőket és örömét fejezte ki, hogy sokan jöttek el a gyűlésre, érdeklődőek a tagok és nem csak ezen a napon, de az év során tartott összejöveteleken, rendezvényeken is aktívan jelen vannak. Megköszönte a segítők, támogatók és az eseményeken szorgalmasan és rendszeresen tevékenykedő tagok munkáját, hozzájárulását. Röviden értékelte az elmúlt időszakot, ismertette az eredményeket, vázolta a megoldásra váró problémákat. Külön köszöntötte az új csoporttagokat, idén tízen csatlakoztak hozzájuk.

A csoportvezető elmondta, hogy a Bács-Kiskun Megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete – melyhez a keceli csoport is tartozik – külön vált a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségétől és egyedileg folytatja tovább tevékenységét, így az eddigi tagsági könyveket ennek következtében cserélni kell.

A következő napirendi pontban megbeszélésre, egyeztetésre kerültek a 2020-as esztendőre tervezett programok, kirándulások, események, mint például a nőnapi ünnepség, bál, majális. Mindenki elmondhatta a véleményét, közösen megvitatták, mi az, ami bevált és min kell változtatni az előző évekhez képest ezeknek a dolgoknak a szervezésében.
Molnár Éva felszólalásában kérte, biztatta a tagokat, hogy aki csak teheti és szeretne, vegyen részt bátran a rendezvényeik alkalmával előadott énekes, zenés, táncos, verses műsorokban, szereplésekben, különösen, amikor a környező települések egyesületei hívják a keceli csoportot az ünnepségeikre vendégszerepelni. Ehhez kapcsolódóan szólalt fel Matos Maja is, aki kiemelte ezeknek a készülődéseknek a közösségformáló szerepét.

Fangné Botos Jusztina felhívta a figyelmet a tagsággal kapcsolatos tudnivalókra, aktualitásokra, információkat nyújtott a támogatások igénybevételéhez szükséges feltételekről, határidőkről és a lehetőségekről.

Végül egyéb hozzászólásokra, további kérdések megvitatására, kötetlen beszélgetésre került sor.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS