Február 8-án tartották Tázláron a szokásos szülők-nevelők bálját a karnevál jegyében.

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is sokan jelmezt öltöttek, jól megfértek egymás mellett a táncparketten Shrek és Fiona, Mickey és Minnie egér, a mexikói drogbáró a feleségével, papok és apácák, matrózok és még sorolhatnánk…

Példátlan tanulói, szülői és pedagógusi összefogásnak lehettünk tanúi a bál előkészületeiben, hiszen mindenki kivette a részét a munkafolyamatokban, ahogy ezt Mezeiné Kovács Melinda, a Szülői Szervezet elnöke beszédében ki is hangsúlyozta. Az a megújulás és lelkesedés, ami egyre fokozottabban jellemzi az intézményt, erre a bálra teljesedett ki.

-Hirdetés-

Az est a tázlári Tűzfátyol hastánccsoport gyermektáncával kezdődött, amit Kónyáné Zsuzsi tanított be. Ezt követte az iskolás diákok tánca, akiket Hirsch Éva tanítónő készített fel.  Mindkét produkció óriási vastapsot kapott, mint ahogy a szülőkből és pedagógusokból álló erre az alkalomra összeállt kis csapat is, akik vidám táncos műsorukkal megnevettették a közönséget.

Az intézmény vezetője, Petriné Bugán Barbara miután megköszönte a szülők támogatását, kihangsúlyozta beszédében, hogy mára szerencsére már minden szülő és pedagógus belátja, hogy annak a közel 180 gyermeknek a nevelése, akik rájuk vannak bízva, közös feladat. Közös a cél, hogy boldog, testileg, lelkileg egészséges felnőttek váljanak belőlük.

Katolikus intézményhez hűen, a vacsora előtt Kerpits Miklós, az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatóságának elnöke mondott asztali áldást.

Az ízletes húslevest, sültes tálakat és az éjféli svédasztalt Vörösné Zsuzsi és csapata készítette el, a desszertet szülői felajánlásokból állították össze. A bál jó hangulatáról Kiss Gyöngyi és zenekara gondoskodott.

Az utóbbi évek legsikeresebb és legjobb hangulatú bálja után kijelenthetjük: jövőre veletek ugyanitt!

A bál támogatói:

Akác-Petrol Kft, Bán Róbert, Csigi Gábor, Dóri Turi, Dr. Kléh Zsolt, F&F Pack Kft, Földi Zsolt, Fülöp Andrea, Hargita Fiókgyógyszertár, Hazainé Gszelmann Éva, Kónya Adrienn, Kónya Istvánné, Kószó Gábor, Lévai György, Molnár Zsolt, Nagyajtai Mihály, Németh Imre, Patai Lívia, Polgármesteri Hivatal, Seres Boglárka, Szekeres Zoltán, Szilberhorn Lászlóné, Tázlári Football Club, Tázlári Műanyagüzem Kft, Tóth Brigitta, Tóth Endre, Túri Zsolt, Vargáné Béleczki Márta, Vass-Bódi Renáta, Vinczéné Mészáros Erzsébet, Vízfutár Kft.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS