2020. február 15-én tartották a farsangi mulatságot a KT Bem József Általános Iskola, Soltszentimrei Általános Iskolájában.

A rendezvény kezdetén Dezső Győző köszöntötte a megjelent nyugdíjas pedagógusokat és a diákokat. Az elmúlt évek alatt, az iskolai farsang már-már falusi rendezvénnyé nőtte ki magát. A délután első felében egyéni az jelmez-bemutatók, majd a csoportos produkciók csaltak mosolyt a vendégek arcára. Végül, de nem utolsó sorban, az est fénypontjaként a végzősök bécsi keringőjét csodálhatták meg. 

-Hirdetés-

A közönség mellett idén zsűri is pontozta a produkciókat. A zsűri elnöke Schantlé Farkas Julianna volt, míg tagjai: Balatoni Józsefné, Kis Csabáné és Kupszáné Vékony Annamária voltak. A zenés hangulatról Kiss Csaba, egykori diák gondoskodott.

Az eredményeket az iskola igazgatója hirdette ki:

Egyéni kategória helyezettjei: harmadik helyezett lett Markó Tamás, aki Halloween töknek öltözött, a második helyezettek Bódi Anita és Pásztor Szafira lettek, akik boszorkány és macska jelmezben adtak elő egy táncos produkciót, míg az első helyezett Gudmon Brigitta, alias Dance girl lett. Brigi egy fergeteges szóló táncot mutatott be a közönségnek.

Csoportos kategóriában a Legizgalmasabb címet a 4. osztály kapta meg. Ők voltak a farkasok a Dzsungel könyvéből. A Leghumorosabb kategória győztese idén az 5. osztály, a táncos lábú focisták lettek, míg a Legmunkásabb kategória címét az 1. osztály zsebelhette be. A Legötletesebb kategóriát a 2. osztály, Száguldás Porsche szerelem produkciójával nyerte meg. A Legtáncosabb kategória győztese címet a 7. osztály kapta meg, a Monti csárdás fergeteges műsorszámukkal, míg a Közönség szavazat alapján legjobbnak ítélt produkció a 7. osztályé lett.

A csoportos díjazottak egy-egy tortát vehettek át jutalmul.

A rendezvény alatt tombolavásárlásra is volt lehetőség, sőt a büfé bőséges asztaláról is vásárolhattak a vendégek finomságokat, illetve farsangi kellékeket. A bevételt az iskola diákjaira fordítja az intézmény. 

T.M.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS