Egy délután, amikor nem a leckeírás, a tanulás a program, hanem lehet önfeledten szórakozni, szabadon ugrálni, kiabálni, futkározni, tréfálkozni, valaki vagy valami másnak a bőrébe bújni, álarc mögé rejtőzni.

A keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda alsó tagozatos gyermekei, szülők, családtagok és nevelők együtt töltöttek el egy vidám jelmezbálos délutánt február 15-én. A vendégeket Lavatiné Herczeg Márta alsó tagozatos iskolaigazgató helyettes köszöntötte. 110 egyéni jelmezes gyermek vett részt a rendezvényen és egy osztály csoportosan öltözött be, hogy közös erővel űzzék el a telet. A sokféle maskara felöltése egyben verseny is volt. Szülőkből, pedagógusokból álló zsűri döntése alapján a következők értek el helyezést:

-Hirdetés-

Első helyezettek holtversenyben: „Páva” és az „Én olyan ennivaló vagyok”,

Második helyezett: „Gólya”

Harmadik helyezettek megosztva: „Mosógép”, „Sparhelt és fazék”.

A 4. c. osztály tanulói a Négyszögletű kerek erdő című történet szereplőit elevenítették meg, mellyel ők is elnyerték a zsűri tetszését a csoportos jelmez kategóriában.

Aki beöltözött nem bánta meg, a vidám perceken kívül értékes ajándékok jártak jutalmul a legérdekesebb, legötletesebb jelmez viselőinek.
Szintén örülhetett, aki részt vett a többféle tombolajátékban, rengeteg meglepetés, ajándék talált gazdára a felajánlóknak köszönhetően.
Volt forgalom a büfében, bőven fogyott a finomság. A gyerekdiszkó-zenéjét Grúber Balázs keverte. Akinek még tartotta kedve, bohócos célbadobó játékban vehetett részt, a győztesek apró édességet kaptak.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS