A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat keretében szombat este az idén jubiláló Tabdi Amatőr Színjátszók vendégszerepeltek a csengődi Dankó Pista Művelődési Házban.

A telt házas előadás sikerét biztosította a Picard Tünde által írt és rendezett darab témája mellett a színészek odaadó játéka is. A társulat minden tagja testhezálló szerepekben tündökölhetett, a komikus helyzeteket, jeleneteket értékelte a csengődi közönség.

-Hirdetés-

Vasárnap délután Kotmájer Mihály, a csengődi baptista gyülekezet vezetőjének meghívására Kulcsár Ferenc lelkipásztor előadását hallgathatták meg az érdeklődők, melynek témája a közel-keleti kereszténység helyzete volt. A vetített képes előadás amellett, hogy történeti áttekintést nyújtott a térségről, felvázolta az ott élő felekezetek egymás mellettiségét és a keresztények mindennapjaiba is betekintést nyújtott. A gondolatébresztő előadáson a csengődi és a szigetcsépi közösség tagjai is énekkel, zenével szolgáltak.

Az országos program keretében meghirdetett harmadik rendezvényt, Kertai Nóra pár- és családterapeuta-jelölt harmonikus házasságról szóló előadását későbbi időpontra, február 27-ére helyezték át a szervezők, melyre ezúton is hívnak és várnak minden érdeklődőt.

KN

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS