A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézmény Tagóvodájában sem maradhatott el a télűző farsangi jelmezes mulatság.

2020. február 21. napjának a délutánján a vidámságé volt a főszerep. Az imrehegyi iskola tornaterme volt a bálterem, ahol a Maci és a Katica csoport gyermekeit, családtagjaikat, az egybegyűlt vendégeket köszöntötte Ledenyák Klára az óvoda vezetője.
Ötletes öltözeteiket mutathatták be egymásnak a jelmezes felvonuláson. A két csoport ovisai az alkalomra versekkel, dalokkal, táncokkal készültek, így kergették a telet, köszöntötték a közelgő tavaszt, szereplésükkel nagy örömet szerezve szüleiknek. A kis műsort Agócs Máténé, Czár Lászlóné, Ledenyák Klára és Radics Kármen óvodapedagógusok állították össze.
Uzsonnára mindenféle finomságot falatozhattak, ihattak a bálozók, majd együtt ropták gyerekek, óvó nénik, dajka nénik a farsangi táncot. A jó hangulathoz Velker József gondoskodott a zenéről.

-Hirdetés-

A meglepetés műsoron Tengeri Attila szó szerint elvarázsolta a gyereksereget zenés interaktív műsorával. Együtt énekeltek, táncoltak, többféle hangszert is kipróbálhattak.
Sokféle színes tombolatárgy és zsákbamacska játék is várta a nyerni vágyókat.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS