Már-már karneváli hangulatot öltött a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Tázlári Tagintézményében február 21-én megrendezett farsangi mulatság. Az eseménynek Művelődési ház adott otthont, már ez is azt feltételezi, hogy nem kis farsangra készültek az iskolások.

-Hirdetés-

A jó hangulat, egy igazán jó közösségi összefogásnak köszönhető, ami Tázláron más rendezvényeken is tapasztalható. Bánné Gulyás Henrietta köszöntötte a jelmezeseket és szüleiket, majd szépen sorban színpadra szólította őket.

Az osztályok, maguk dönthették el, hogy csoportos vagy egyéni jelmezt, produkciót szeretnének. A jól összerakott bemutatkozó, így igazán változatos és színes képet mutatott. A fantáziadús jelmezek nagy sikert arattak, sok gyermeknek emlékezetes lesz jelmez választása. Suli automata, sakktábla, megterített asztal, vagy épp halvány lila dunszt csak, hogy párat említsünk a kreatív jelmezekből, de ki gondolná, hogy Székesfehérvárnak is be lehet öltözni!? A csoportok produkcióját nem a tökéletességre való törekvés jellemezte, mégis tökéletes volt, mert amit láttunk, az sok felszabadult, vidám arc volt. Nagy sikert aratott a tanári kar csoportjából álló fergeteges műsor is.

Bene Zsoltné főszervező beszámolójából megtudhattuk, hogy az értékelésnél független zsűri döntött. Szabadi Ferencné, Csikiné Nehéz Erika, és Hirsh Éva nem kis feladatot kapott, ám végtelenül igazságos volt, hiszen több mint 50 egyéni jelmezt vagy produkciót jutalmaztak oklevéllel, csokoládéval, vagy épp pizza kuponnal.

Sokan várták a farsang elengedhetetlen részét képező tombolasorsolást, melynek a nyereményeit a faluból számos ember, alapítvány és üzlet támogatta. A szervező ezúton mond köszönetet nekik, és a hetedik osztályos szülőknek is, akik a büfét üzemeltették, illetve mindenkinek, aki munkájával, vagy valamilyen módon hozzájárult az esemény létrejöttéhez.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS