2020. február 22-én került megrendezésre az első Jótékonysági bál Soltszentimrén a képviselők szervezésében, melynek bevételét idén a nyugdíjas klubra szeretnék fordítani.
Az esemény kezdetén Nagy István polgármester köszöntötte a vendégeket, majd Dezső Győző a nyugdíjas klub megálmodója vette át a szót. A nyugdíjas klub januárban alakult, melynek a felújított egészségház ad otthont, hogy minden szerdán délután megtarthassák ott összejöveteleiket. Dezső Győző azt is elmondta, hogy a Jótékonysági bálból szeretnének hagyományt teremteni, és minden bál bevételét jótékonysági célra fordítani. 

Képen: Nagy István polgármester és Dezső Győző alpolgármester (balról)
-Hirdetés-

A bált a hetedik osztályosok műsora nyitotta Monti csárdás táncukkal. A táncot Dezső Győző, osztályfőnök tanította be a fiataloknak. Tamás Ádám (7.o. tanuló), aki az idei évtől már a kecskeméti Kodály Zoltán ének-zenei általános iskola tanulója trombita szólóját adta elő. Ezt követően ismét táncos műsort adott elő a hetedikes osztály. Az orosz táncot vastapssal fogadták a vendégek.

A zenés műsorok után kezdetét vette a vacsora, mely töltött káposzta volt, míg a desszertes tálakat házi sütemények borították. A jó hangulatról a Steffy Band gondoskodott.

T.M.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS