A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság 15. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a Kecel KC együttese. A csapat a február 29-én lejátszott mérkőzésen a fiatalok alkotta Gézengúz UKC Kalocsa gárdájával küzdött meg.

-Hirdetés-

A keceleiek az első félidő végén még 15-14-re vezettek, melyet követően 29-24 arányú vereséget szenvedtek: Mészáros – Kakuk 1, Maszlik 2, Csúzi 10, Pavlovics, Pecznyik 2, Fejes 2. Csere: Nagy T. (k), Fekete 3, Babenyecz 4, Balla. Az első 30 percben szervezetten védekeztek a hazaiak és támadásban is pontosan játszottak, aminek köszönhetően vezetéssel vonulhattak pihenőre. A szünet után is tartották 1 gólos előnyüket a házigazdák, de 17-16-os vezetésük után hullámvölgybe kerültek. Sorra adták el a labdát támadásban a keceliek vagy pontatlan lövéseik voltak veszélytelenek a kapura. A hibákat követően a gyors támadásokat vezető kalocsaiak 4 gólt szereztek zsinórban, amivel 17-20-ra módosult a mérkőzés állása. A kihagyott hazai helyzetek után a második félidő 22. percében már 5 góllal vezettek a vendégek (20-25). A keceleiek a végjátékban sem tudták szorosabbá tenni a mérkőzést a lendületesen, gyorsan kézilabdázó kalocsaiak ellen.

Lakatos Tibor a Kecel KC edzője – középen lila felsőben

Lakatos Tibor – edző:

-Megérdemelten nyert a fiatal kalocsai gárda ezen a mérkőzésen. Az első félidőben, amikor még bírtuk erővel az iramot, akkor vezettünk, de a szünet után már nem tudtuk felvenni a versenyt a lendületes kalocsaiakkal. Mi a csapattal általában csak heti egy alkalommal, pénteken tudunk edzeni, ami sajnos kevés ahhoz, hogy komolyabb eredményeket tudjunk elérni. Ma nagyon sok rossz lövésünk volt a kapura, több esetben eladtuk a labdát, pontatlanul passzoltunk vagy kiejtettük a kezünkből, ami sorsdöntőnek bizonyult.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS