Amikor vége felé közeledik a tél, kedves színfoltja március elejének a virágokkal teli Nőnap. Igaz, hogy még nem a kertekben nyílnak a virágok, de sok szebbnél szebbet lehet vásárolni, amivel a férfiak kifejezhetik tiszteletüket nőismerőseiknek, munkatársaiknak, családtagjaiknak.

-Hirdetés-

Kecelen a Mozgáskorlátozottak Egyesületében példaértékű, ahogy a tagok összetartanak, figyelnek egymásra. Rövid időre elfelejtik, elfeledtetik egymással a gondokat, bajokat. Évek óta családias hangulatban telik ez az ünnep.

Most is, március 5-én, a Nemzetközi Nőnap közeledtével a Városi Könyvtár és Művelődési Ház kiállítótermében összegyűltek, hogy az egyesület férfi tagjai felköszöntsék a nőket. Jókedvű, hangulatos verses összeállítással köszöntötték egymást: Fangné Botos Jusztina a csoport vezetője, Palásti Józsefné, Molnár Éva, Takács János, Matos József ajándékozta meg egy-egy verssel az egybegyűlteket.

Került az ünnepi asztalra zsíroskenyér, sok finom sütemény, ital. A zene sem maradhatott el, Pálinkás Lajos harmonikajátékával lett még vidámabb az összejövetel.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS