Egy összetartó közösség Kecelen a Polgárőr Egyesület. Városunkban éberen őrködő polgárőrök az ünnepnapokon is szívesen töltik együtt az időt. Március 6-án nőnapi köszöntőre hívták az egyesület nő tagjait, tagok hozzátartozóit.

A  T.G.-Virágdekor Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ebédlője volt a helyszín, mely megtelt vendégekkel. Orcsik István, az egyesület elnöke üdvözölte a megjelenteket, majd jelképesen „átadta az ünnepi ajándékot” a zenés műsort, amelyen Pál Attila vezetésével Szegő Adrienn és Szerémy Dániel színművészek fergeteges előadással, nagy sikert aratva teremtettek forró hangulatot. Verssel, humoros, idézetekkel operett és musical-slágerekkel, népszerű dallamokkal köszöntötték a vendégeket.

-Hirdetés-

Természetesen a vendéglátás sem maradhatott el. A polgárőr szakácsok most is kitettek magukért, finom húsleves, zúzapörkölt és kalács került az asztalra. Minden hölgy vendég egy meglepetés illatos szegfűvel térhetett haza.
Orcsik István az egyesület nevében köszönetét fejezte ki Téglás Andrásnak és feleségének, hogy évek óta biztosítják a helyszínt a polgárőrök számára, nemcsak a nőnapi ünnepségekhez, hanem egyéb különféle rendezvényeikhez is.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS