A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta világszerte minden év március 8-án tartanak, míg Magyarországon csak 1948 óta tartanak nőnapot. A nemzetközi nőnapot még az ENSZ is számon tartja a világnapok közt.

-Hirdetés-

Ez alkalomból 2020. március 6-án pénteken az akasztói Faluházban is meglepték a falu hölgy lakosait egy Nőnapi Ajándékműsorral. Minden kedves vendéget aperitiffel fogadtak a szervezők. Az esemény Suhajda Antal polgármester ünnepi köszöntőjével indult, melyben felhívta a figyelmet, hogy sok mindenért hálával tartozunk a hölgyeknek.

Ezt követően a fellépő Tabáni István foglalta el a színpadot és kápráztatta el csodálatos hangjával a közönséget. Az est folyamán különböző korok és előadók jól ismert dalai is megszólaltak, például Máté Péter vagy a Queen. Érzelmes, lassú számokon keresztül a gyors pergős dallamú zeneszámok is szerepeltek a művész repertoárjában. Az este utolsó számához a közönség is becsatlakozott és egy közös énekléssel záródott le a nőnapi műsor.

A műsorról egyetlen hölgy sem távozott üres kézzel, mivel az Akasztó Önkormányzata Képviselőtestület férfi tagjai egy-egy szál virággal köszöntöttek fel a jelenlévőket. Hangulatos és dallamos estben volt mindenkinek része, aki ellátogatott erre az eseményre. Megragadom én is az alkalmat, hogy ezúton kívánjak Boldog Nőnapot!

T.D

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS