A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kecel Senior FC gárdája hazai környezetben játszott március 14-én. A középcsapatnak számító hazaiak az érmes helyekért küzdő Csólyospálos FSE együttesét fogadták.

A mérkőzést a jobb erőt képviselő Csólyospálosiak nyerték meg 2-0-ra (0-2), melyen a keceliek a következő összeállításban léptek pályára: Csepi – Orcsik, Csányi (Falus), Lajkó, Majer, Bleszák Zs. (Bús Gy.), Csehi (Benedeczki), Hugyecz (Bleszák Cs.), Kolompár (Bús Gy. P.), Juhász.

-Hirdetés-

A mérkőzés elején már nagy fölényben játszott a vendég csapat és a hazai ellentámadások nem sok veszélyt jelentettek. Két védelmi hibát kihasználva szerzett gólt a Csólyospálos a 20. (0-1) és a 25. percben (0-2). Ezt követően is a vendégek voltak fölényben és a keceliek szinte folyamatosan az egész csapatukkal védekeztek a saját térfelükön. A kétgólos előnyt nyugodtan őrizte a csólyospálosi csapat, mert a keceliek játéka nem jelentett veszélyt a kapujukra. Hiába volt nagy mezőnyfölényben a csólyospálosi együttes ez nagy helyzetek kialakításában nem mutatkozott meg. A vendégek megérdemelten nyertek, a kecelieket pedig dicséret illeti a lelkes játékukért, amivel szorossá tették a tőlük sokkal komolyabb játékerőt képviselő csólyospálosiak elleni mérkőzést.

Bús Csaba – Kecel Senior FC edzője:

– Nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk, amely során mindkét csapat labdarúgói figyeltek egymásra. Ez a Csólyospálos tőlünk két góllal mindenképpen jobb gárda, hiszen játéktudásban is előttünk járnak és tőlünk jóval fiatalabb az átlag életkoruk. Úgy gondolom, hogy a mai napon tiszteséggel helyt álltunk egy igen erős ellenféllel szemben. Egy héttel korábban a Kiskőrösön elszenvedett 8-0-ás mérkőzés során sok hiányzónk volt, akiket nem tudtunk pótolni. Most szinte a legjobb összeállításunkban szerepeltünk és egymásért küzdve játszottunk. Az ősszel 18 pontot gyűjtöttünk és szeretnénk, ha a tavaszi szezonban is valami hasonló teljesítményt tudnánk nyújtani, amivel a középmezőnyben végezhetünk.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS