Írta: vira

Az elmúlt hónapokban talán a kereskedelmet forgatta fel leginkább a hazánkban is megjelenő koronavírus-járvány, melynek „köszönhetően” fantasztikus kezdeményezés indult útjára a közösségi média egyik népszerű platformján. Amikor először megpillantottuk ezt a csoportot, alig hittünk a szemünknek. Fantasztikus termékeket és szolgáltatásokat ismertünk meg általatok. Szívügyünk, hogy ezt további sikerek kövessék, ezért szeretnénk minél több ember figyelmét felhívni azokra a kreatív, csupaszív, ügyes (szak)emberekre, akik a csoportot alkotják.

-Hirdetés-

Ezért most arra buzdítunk téged kedves Olvasó, hogy #vegyélhazait és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik a járvány idején nehéz helyzetbe kerültek…

Miért?

Mert nem egy multit támogatsz, hanem kisvállalkozó(k)nak segítesz! 

Talán sokkal könnyebb levenni egy bevásárlómonstrum polcairól egy kenyeret, egy krémet, vagy egy babajátékot, illetve egy helyen megvenni mindent. Ugyanakkor soha ne felejtsd el, ha magyar kisvállalkozótól vásárolsz, a hazai piacot támogatod!

Ha magyar terméket vásárolsz, kisvállalkozót támogatsz, az ő asztalára teszel le ételt, az ő csekkjeire adsz pénzt. Ez pedig ma fontos küldetés!

Hazai alapanyagok, gazdasági körforgás…

Ha egy vállalkozótól vásárolunk nem csak őt támogatjuk, hanem azokat a családokat is, akiknek ő ad munkát azzal, hogy termel és gyárt.

Szeretettel készül!

Soha ne felejtsd el, még akkor sem, ha nem vagy ezoterikus beállítottságú, hogy egy édesanya, aki kézzel készült édességet árul, minden egyes összetevőt maga választ, szeretettel készíti azt, ezáltal hatalmas pozitív energiát ad/tesz minden termékébe. Azok a termékek, amelyek szeretettel készülnek tovább “élnek” bennünk. 

Akár saját igényeidnek megfelelően készül(het) el a termék

Kérhetsz ajánlást a gyártótól, hogy biztosabb légy a választásodban… Legyen szó egy táskáról, ékszerről, vagy bármilyen krémről, esetleg ételről. Írhatsz levelet, megkérdezheted az összetevőket, kérhetsz egyedi mintát, kiszállítást, bármit. Többek között ebben rejlik a hazai gyártók varázsa. Náluk tényleg különleges lehetsz!

Sőt még a Földért is tehetsz, ha hazai terméket vásárolsz!

Talán olcsóbb a kínai plüss kutya, mint egy kézzel horgolt baba, amit egy hazai gyártó készít. De belegondoltál már abba, hogy mennyi üzemagyag és káros anyag szabadul el, miközben ezek a dolgok készülnek, illetve amíg egy másik országból ideérnek? Eszedbe jut egy műanyag kard vásárlásakor, hogy mikor fog lebomlani? Tudatában vagy annak, hogy amíg Kínából átér a csomagod, hányszor csomagolják be fóliába, hányszor ragasztják le, illetve nyomtatnak mellé papírokat? Mindezt azért, hogy felkerüljön egy multi polcára, hogy megvehesd, és ezzel támogass egy olyan rendszert, ami kihasználja a dolgozóit.

Vegyél hazait, legyél tudatos vásárló és hagyd örökségül a következő generációnak azt a gondolatot, hogy figyelsz rájuk. Földünket ugyanis nem szüleinktől örököljük, hanem unokáinktól kapjuk kölcsön.

Kutyifa Icu 
Képek: #vegyélhazait

MEGOSZTÁS