Nagyon ki voltak már éhezve a mozgásra és természetesen a focira a Kaskanytúi FSE és a Kecel FC II. csapatának játékosai. A járványhelyzet miatt a megyei III. osztályban szereplő labdarúgó csapatok tavaszi bajnoki mérkőzéseinek zömét már nem játszották le és az MLSZ döntése értelmében helyezetteket sem hirdettek.

Hosszú idő után az enyhítő intézkedések következtében találkozott egymással, a szükséges óvintézkedéseket betartva egy barátságos találkozó erejéig május 30-án a két gárda a kaskantyúi labdarúgó pályán.

-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE-Kecel FC II. 3-3

Kaskantyúi FSE: Kovács Norbert – Nagyfi Alex, Győrfi István, Bránya Tamás, Varga Szabolcs, Tóth János, Dézsi Tamás, Antal Róbert, Farkas Dávid, Jóvér Patrik.

Kecel FC II.: Bódi Gábor – Ficsor István, Kovács Norbert, Prucser Jenő, Prucser-Zsolt, Doszpod Tamás, Varga Ferenc, Vágó Andor, Szabadi Norbert, Sendula Péter.

Gólszerzők: 1-0 – Varga Szabolcs,1-1 – Kovács Norbert, 1-2 – Győrfi István (öngól), 2-2 – Jóvér Patrik, 3-2 – Jóvér Patrik, 3-3 – Kovács Norbert.

Virág Tibor

A mérkőzésről a Kaskantyúi FSE elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a két csapat barátságára példaértékű. Akik náluk korábban játszottak a keceliek közül, azok szinte haza jönnek és szívesen részt vettek egy közös edzésben, majd az azt követő játékban. A közös bemelegítést követően 10-10 ellen 3×30 percben játszottak egymás ellen a „tapasztalt játékvezető”, Hleba Szergej közreműködésével. Úgy fogalmazott, hogy fordulatos mérkőzésen, három hónap kihagyás után jó volt játszani újra. A mérkőzésen a kaskantyúiak két új játékost is kipróbáltak: a kapus Kovács Norbert Szabadszállásról érkezett, aki szenzációs délutánt fogott ki, mivel 10-en felül volt a bravúrjainak száma és egy 11-est is védett; mellette Dézsi Tamás szintén Szabadszállásról érkezett, akin még látszott a kihagyás, de az is, hogy jó helyen volt nála a labda, lát a pályán és figyeli a társakat, a játékot. A tervek szerint két hét múlva szeretnének újra találkozni egymással a két csapat játékosai és együtt lenni, edzeni. A kaskantyúiak akkor három új labdarúgót is szeretnének majd kipróbálni: egy Akasztóról és kettő Szabadszállásról érkezne. A foglalkozások során természetesen mindet a járványhelyzet előírásainak megfelelően betartanak. A mérkőzés után közös sörözéssel és finom chilisbabbal erősítették meg a két csapat közötti eddig is komoly barátságot.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS