A Kecelen megvalósult beruházás többszörös érdekeket szolgált

Kecel Város Polgármestere a decemberben meghirdetett és elkezdett vállalkozókkal történő egyeztetéseket jelenleg is folytatja, amelyek során megpróbálja a vállalkozók igényeit és lehetőségeit feltérképezni, azokra megpróbál megoldási javaslatokat kidolgozni.

-Hirdetés-

A Vanex Kft. is egyeztetéseket folytatott a város polgármesterével, amely egyeztetések során merült fel igény a gazdasági társaság részéről a telephely bejáratának aszfaltozására, amellyel lényegesen egyszerűen és hatékonyan oldható meg a teherforgalmazás.

A Vanex Kft. és Kecel Város a Kulturális bizottsággal tárgyalásokat folytatott, amely keretében a beruházás költségeit megosztották egymással a Felek, és megállapodtak a kivitelezés lebonyolításában 2020. május 29. napján. A Vanex Kft. a kivitelezési költségeken felül, a város kulturális intézményeinek (Művelődési ház és Múzeum) biztosított további összesen 250.000,- Ft összegű szponzorációt is.

Haszilló Ferenc, Kecel Város polgármestere beszámolt arról is, hogy az összefogásban megvalósult beruházás többszörös érdekeket tudott szolgálni, hiszen a helyi Vanex Kft. támogatása valósulhatott meg, a város központjának egy része újult meg, illetve megmutatkozott az összefogásban rejlő erő, hiszen a megállapodást követő egy héten belül megvalósult a kivitelezés.

A beruházás abból a szempontból is kiemelt jelentőséggel bír, hogy egy fiatal, induló keceli vállalkozás, a Zaliszan Kft. nyerhette el a kivitelezést, bizonyítva ezzel rátermettségét és szakmaiságát.

Györgye Zalán, a Zaliszan Kft. ügyvezetője nyilatkozott, hogy vállalkozásuk ugyan még csak egy éves, azonban folyamatos beruházásoknak és eszközbeszerzéseknek köszönhetően mára már jelentős portfólióbővítésen esett túl, ennek mérföldköve az, hogy jelenleg már aszfaltozási és útépítési munkákat is képesek ellátni. Keceliként kiemelten fontosnak tartotta a Vanex Kft és a Város közös projektjét, külön büszkeséggel töltötte el, hogy szülővárosában bizonyíthatott vállalkozása, a keceli emberek gyarapodását szolgálva. 

A beruházás átadására 2020. június 5. napján került sor, amely átadást követően a kivitelezésben és tárgyalásban résztvevő feleket Flaisz József, a Vanex Kft. ügyvezetője és munkatársai látták vendégül.

MEGOSZTÁS
Írta: vira