A korábbi évek hagyományaihoz hűen idén is összemérték erejüket a keceli II. János Pál Katolikus Általános Iskola tanárjai és végzős diákjai labdarúgásban és kézilabda sportágakban. A nők és a férfiak küzdelmei június 11-én kerültek megrendezésre az intézmény udvarában található szabadtéri kézilabda pályán.

-Hirdetés-

A csapatok 2×10 perces játékidőt töltöttek a pályán, melyek során igen sok gól született. A tapasztalat és a rutin a tanárok mellett szólt, a most ballagó 8. osztályosok pedig nagy lelkesedéssel tették oda magukat a mérkőzéseken.

A tanárok női csapata

A nőknél a tanárok kézilabdában 7-3-ra (3-3) nyertek, de labdarúgásban sikerült a diákoknak a visszavágás, mely során 6-0-ás (4-0) győzelmet arattak oktatóik felett.
A tanárok csapata: Benedeczki Anita, Mucsiné Pálnikás Anita, Kovács Veronika, Gubik Éva, Markó Andrea, Schafferné Jutka, Papp Emese, Berger Renáta, Palástiné Márti, Veréb Gabriella, Fábián Andrea, Szvetnyikné Füleki Dóra.

A diákok női csapata

A diákok csapata: Kollár Noémi, Csúzi Fanni, Kovács Barbara, Maszlik Zsófi, Bóna Dalma, Németh Anna, Kovács Adrienn, Grúber Noémi.

A tanárok férfi csapata

A férfiaknál a tanárok csapata labdarúgásban 6-1-re (3-0) nyert a diákok ellen és kézilabdában is diadalmaskodtak egy igazán gólgazdag mérkőzésen 14-3-ra (8-3) legyőzve a fiatalokat.
A tanárok csapata: Berger József, Györgye Zalán, Herczeg Róbert, Varga Bálint, Szvetnyik Bence, Sendula Attila, Tápai Péter (Péter atya).

A diákok férfi csapata

A diákok csapata: Györgye Nikolász, Kolompár Róbert, Szabó Dávid, Sebestyén Bence, Lukács Ádám, Gibert Marcell, Suhajda Botond, Földes Marcell, Csík Dániel, Zakubszki Bence, Varga Ákos.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (80 db kép)
MEGOSZTÁS