Avatar photo
Írta: Kis Edina

2020. június 17-én délután 17 órakor tartották meg a Tabdi Általános Iskolában az idei tanévzárót. A diákok ünneplőbe öltözve érkeztek meg kis iskolájukba. Voltak, akik utoljára lépték át az iskola kapuját. A tanévzáró ünnepségen elsők között Korsós Marietta tanárnő köszöntötte a szülőket, diákokat, pedagógusokat.

Marietta tanárnő köszöntése

„A helyzetre való tekintettel otthonainkba kényszerültünk és kezdetét vette az otthoni online tanulás, ami nem csak Kihívást, de nagy terhet Is jelentett Mindenkinek. Úgy gondolom, ezt a feladatot sikeresen megoldottunk, ezért minden gyermeket és szülőt külön tiszteletet és köszönet illeti.”

-Hirdetés-

Nem csak a gyermekek kapták meg e napon bizonyítványaikat, hanem a szülők munkáját is megköszönték egy oklevéllel kitartó segítségükért és támogatásukért, amit gyermeküknek nyújtottak.

Az alábbi tanulók munkáját külön meg is köszönték, s könyvvel jutalmazták:

  • Bránya Ágoston – Jó tanulmányi eredményéért és példamutató magatartásáért 2. o.
  • Szávai Tímea – Jó tanulmányi eredményéért és példamutató magatartásáért  4.o.
  • Barna Gabriella – Jó tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért. 4.o.
  • Hatvni Anna – Jó tanulmányi eredményéért és példamutató magatartásáért 2. o.
  • Hatvani Zoltán – Jó bizonyítványáért, 4 éven át példamutató magatartásáért 4.o.
Bránya Ágoston is jutalomkönyvet vehett át

Mindezek után elbúcsúztatták a 4. osztályosokat, akik jövőre már a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában folytatják tanulmányaikat.

Útravalóul az alábbi kis üzenettel búcsúztatták őket:

„Keresd az életben mindig a szépet! Ragadd meg azt, ami más!észre sem vesz, s hidd el, ha sokszor durva is az élet, mindig találni benne kellemeset és szépet.”

A 4. osztályosok egy-egy virággal búcsúztak el tanáraiktól, majd ugyanígy a 3. osztályosok a 4. osztályosoktól. Elköszöntek Bajusznács Ilonától is, akinek SZMK munkáját köszönték meg. Számukra ez az év több tekintetben is különleges volt, hiszen Benkó Mihály 60. születésnapját töltötte be. Misi bácsi már régóta dolgozik az iskolában és neki köszönhetik, hogy szép tiszta kulturált környezetben tanulhatnak a diákok, s dolgozhatnak a tanárok. Köszönetüket több ajándékkal is kifejezték számára.

Misi bácsi köszöntése

A tanévzáró ünnepség végén a ballagó tanulók búcsúzóul még elmondták azt is, hogy ki miért szeretett a tabdi iskolába járni:

A tanárok kedvessége és odaadó munkája miatt. A barátokkal együtt töltött időben rengeteg élménnyel gazdagodtunk…

Végezetül a szülők is megköszönték a tanárok segítőkész munkájukat több csodás ajándékkal és virággal.

A 4. osztályos tanulók ajándékai tanáraiknak

K.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS