Az idei nevelési év végén közel száz kisgyermek köszön el tőlünk és válik iskolássá. A veszélyhelyzet miatt mi is rendkívüli módon vettünk búcsút a ballagóktól: szabadban tartott rövid műsorral, ahol a gyerekektől a pedagógusok köszöntek el és köszönték meg a szülőknek, hogy szerethették és rájuk bízták gyermeküket 3-4 éven keresztül. Mindenhol bensőséges, meghitt módon búcsúztak el az óvodától, az óvoda dolgozóitól.

-Hirdetés-

Külön köszönetet mondanak azoknak a szülőknek, akik a Szülői Szervezet tagjaként segítették a szülők és az óvoda együttes munkáját: Blahó Hajnalka és Vancsuráné Molnár Márta (Nyírjesi Óvoda), Sára Rozália (Szabó Pál Óvoda), Vinklárik-Farkas Viktória (Újfalusi Óvoda), Janó Szilvia és Béleczkiné Kapitány Anett (Központi Óvoda), Györgye Zalánné (Czinka Panna Óvoda).

Minden kisgyermek tarisznyát kapott, benne az útravalóként elengedhetetlen hamuban sült pogácsával, pénzzel és jókívánságokkal.

“Kívánjuk, hogy szívükben minél tovább megmaradjon a gyermeki kíváncsiság, érdeklődés!”

– fejezte ki köszönetét Kecel Város Önkormányzat Óvodája és Bölcsődéje dolgozói nevében Galántai Katalin intézményvezető.

-E-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS