Írta: vira

Nem kis fába vágták fejszéjüket a kaskantyúi nyugdíjasok, ugyanis arra vállalkoztak, hogy „felvirágoztatják” népszerű közösségi helyünket, a rendezvényterületet.

-Hirdetés-

A kezdeményezésről Torgyik Józsefné Ági néni mesélt hírportálunknak, aki már 6 éve vezeti az Életet az éveknek Nyugdíjas Klubot.

Újházi Zsolt polgármester keresett meg minket azzal az ötlettel, hogy nyugdíjasklubunknak lenne-e kedve, ereje egy kicsit kicsinosítani, „felvirágoztatni” a helyi rendezvényterületet. Zsolt elképzelése az volt, hogy élősövénnyel ültessük körbe a területet, melyet mi egyhangúlag támogattunk. Választásunk végül a borostyánra esett, mivel gyorsan nő és több évszakon keresztül is szépen mutat. A koronavírus lecsengését követően, két héttel ezelőtt tudtunk először találkozni a klub tagjaival, akikkel június 2. napját tűztük ki ezen tervek megvalósítására. Nyugdíjas klubunkat közel 60 fő nyugdíjas alkotja, akik közül megközelítőleg húszan most is itt vannak és segítenek. Elmaradt majálisi rendezvényünket is csak nemrég tudtuk bepótolni, azonban most már az is biztos, hogy a Szomszédos települések nyugdíjasainak találkozóját idén sajnos csak zártkörűen tudjuk megrendezni, ami azt jelenti, hogy csak a kaskantyúi tagok részvételével. Aztán amíg lehetőségünk van rá, addig kéthetente újra találkozunk.

A kaskantyúi önkormányzat hálája jeléül Újházi Zsolt polgármester egy ebéddel köszönte meg idős társaink munkáját, melyet ő maga készített el!

Ezúton is köszönjük a nyugdíjasok áldozatos és segítőkész munkáját, melyet közösségünk érdekében végeztek.

Kutyifa Icu 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS