Írta: vira

Egyedül lovagolt az erdőben az a 19 éves szívbeteg nő, aki hatalmasat esett a lóról. Az ÉletMentő app segítségével viszont hamar rátaláltak.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Miután megsérült a karja, nem tudott visszaülni a nyeregbe sem. A kétségbe esett fiatal az ÉletMentő alkalmazáson kért hát gyors segítséget egy gombnyomással.

Az app elküldte egészségügyi adatlapját és a GPS helymeghatározásnak köszönhetően a mentésirányító azonnal látta is a baleset pontos helyszínét. Riasztotta a legközelebbi mentőegységet, akik így percek alatt megtalálták betegüket a hatalmas erdőben. A mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba sérültjüket.

– írja Facebok-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Ha te is azt a többszázezres tábort erősíted, akiknek már ott van a telefonján és esetleg már hívtál is segítséget, akkor oszd meg a történetedet, hogy azokat másoknak is megmutathassák. Ide várják őket: eletmentoapp@mentok.hu.

Az ÉletMentő app IOS-en és Androidon is ingyen elérhető.

Töltsd le Te is! Figyelem! A kipróbáláshoz ne éles hívást, hanem a teszt üzemmódot (a kijelző bal felső sarkában) használd❗️🚑
iOS: https://apps.apple.com/…/a…/%C3%A9letment%C5%91/id1494226172
—————————-
Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook oldala

MEGOSZTÁS