Nagy változások történtek a nyár folyamán a megyei I. osztályban szereplő Kecel FC labdarúgó csapatánál.

A klubnál tisztújító közgyűlés volt és új vezetőséget választottak, valamint érkezett a nyár folyamán 7 új labdarúgó is a csapathoz.

-Hirdetés-

Az új vezetőség élére a csapat korábbi játékosát, Vata Zalánt választották meg elnöknek, Tóth Zoltán lett az alelnök, Szabó Ferenc a szakosztályvezető, Kapitány Gábor elnökségi tag és Sendula László a pénzügyi vezető.

A keceli felnőtt csapatoknál is elkezdődött a munka. A megyei III. osztályú Kecel Senior FC gárdájánál Bús Csaba, a Kecel FC II. csapatánál pedig Doszpod Ferenc edző felel a szakmai munkáért.

A megyei I. osztályú gárdánál Márton Gábor edző távozott a kispadról és őt Szabó Ferenc váltotta.

Szabó Ferenc

Szabó Ferenc – Kecel FC edzője:
-Miután felállt a klub új vezetése, az egyesületnél úgy döntöttek, hogy helyi szakembert szeretnének látni mindenképpen a csapat élén. Az előző szezonban a Kecel Senior FC edzője voltam, mely feladatkörről lemondtam. Most az új vezetés kért fel arra, hogy lássam el az edzői feladatokat a megyei I. osztályban szereplő gárdánál. A felkérést nagy megtiszteltetésnek vettem, és július 1-jétől a csapat már az én irányításommal készül az őszi szezonra. A megyei III. osztályban szereplő gárdával kiváló volt a kapcsolat és azt szeretném, ha ez a továbbiakban is így lenne. A játékoskeret tekintetében nagy mozgás volt a nyáron, így sok munka vár még ránk, hogy megfelelően összekovácsolódjon a csapat. Az együttestől Bányai Máté az Akasztó FC-hez, Horváth Ákos a Kecel FC II. gárdájához, Csanádi István a Szegedi VSE-hez, Engler Antal pedig a Soltvadkerti TE-hez igazolt.

Új játékosok a klubnál (balról): László Dániel, Borka Barnabás, Patai Gergő, Patai Balázs, Szabó Viktor

Új játékosként érkezett a klubhoz Patai Gergő és Patai Balázs az Akasztó FC-től, László Dániel, Torma Barnabás és Borka Barnabás a Kiskunhalasi FC-től, Varga Stefano a Géderlak együttesétől, valamint Szabó Viktor a Kecel Senior FC-től.

Heti három edzés és barátságos találkozók szerepelnek a programban a bajnoki rajtig. Eddig két edzőmérkőzést játszottak a Kecel FC II. csapatával, valamint hazai környezetben sajnos 5-0-ra kikaptunk a Soltvadkertiektől. Az edzéslátogatottság úgy 80 százalékosra tehető, de még sok bepótolnivalójuk van a fiúknak, mert erőnlétben nagyon látszik a járványhelyzet miatt kimaradt több hónap. A felkészülésünk egyik állomásaként tekintünk a Magyar Kupa találkozókra, a bajnokságban pedig a középmezőnyben szeretnénk végezni.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS