Már Kiskunhalason a Kórházban is elérhető a koronavírus teszt (PCR és vérből ellenanyag kimutatás – IgG) térítés ellenében, mely mintavétel a Légúti SBO-n történik. 

-Hirdetés-

Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretné tudni átesett-e a fertőzésen, vagy felmerül benne, hogy hordozó lehet, forduljon a kiskunhalasi kórház munkatársaihoz. Vizsgálat előtt telefonos egyeztetés szükséges munkaidőben.

Beutaló nélküli fizetős Koronavírus PCR mintavételi lehetőség a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórházában (6400 Kiskunhalas, Dr. Monszpart L. utca 1.)

Részletek:

1. A mintavételre előzetesen telefonon egyeztetni szükséges időpontot
Telefonszám: 06-30/8804276 hétköznap: 8:00-15:00 óráig.
2. A bejelentkezés időpontja előtt kb. 15 perccel korábban érkezzen a Kórház főbejáratához, ahol előszűrés történik.
3. Arcot eltakaró maszk viselése kötelező.
4. Munkatársunk elirányítja a Kórház pénztárához, ahol befizeti a PCR (32.000 Ft) és vagy az IgG ellenanyag (fertőzésen átesett) kimutatásának díját (12.000 Ft). Erről számlát kap.
5. A számlával az előzetesen telefonon egyeztetett időpontban jelenjen meg a Felnőtt Fertőző épületében a Légúti SBO-n, ahol a mintavétel történik.
6. A mintavétel után 48 órával érdeklődhet a teszt eredményéről, mely az EESZT-ben is elérhető lesz Önnek, az ügyfélkapuján keresztül tudja letölteni.

Szakképzett munkatársaink veszik le a mintát!

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a mintavételre arcmaszkban, 8 órás éhgyomorral érkezzenek, és ezen időtartam alatt ne dohányozzanak, de mossanak fogat, ne használjanak semmilyen szájfertőtlenítő oldatot, vagy szájvizet, illetve ne rágózzanak!

– olvasható a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza közösségi oldalán.

 

Forrás: Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza
Kép:illusztráció

MEGOSZTÁS