A Magyar Kupa főtáblájára való kerülésről döntött szerdán délután a Kecel FC – Kerekegyházi SE találkozó.

-Hirdetés-

A mérkőzés első húsz percében jobbára a mezőnyben folyt a játék, majd a 23. percben jött az első gól a találkozón. Remek passzt kapott Varga Stefano, majd a labdát a kapus mellett is elvitte és az akció végén megszerezte a vezetést a Kecelnek (1-0). A 26. percben egy bal oldali perdítés után a vendégek játékosa, Kovács Péter a jobb kapufát találta el. A 35. percben megint a hazai Varga Stefano került ziccerbe a bal szélén, cselei után azonban nem tudott a kapuba találni, hiszen a játékszer centikkel a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 43. percben aztán összejött az egyenlítés a vendégeknek. Jó huszonöt méterről lőtt óriási gólt a jobb felsőbe Fekete Márton (1-1).

Bajnok Noel és Szász Attilát próbálja megállítani

A második félidőben jó negyed óra játék után már a vezetést is megszerezte a Kerekegyháza. Kovács Péter talált a hazai kapuba egy beadás után (1-2). A 70. percben a vendég Király Dávid szabadrúgását védte bravúrral a Keceliek kapusa Borka Barnabás. A 75. percben Varga Stefano helyzeténél védett nagyot a vendégek hálóőre, Kormos Dávid, majd a kipattanónál szintén résen volt. A 82. percben Patai Balázst ugratták ki precízen. Patai a labdalevétel után a kapu jobb oldalába lőtt (2-2). Ezek után a mérkőzés állása már nem változott, így jöhettek a büntetők.

Váczi Levente, Gáspár Ernő, Nagy Attila, Sendula József, Bosnyák Sándor

A tizenegyes párbajt a vendégek kezdték: Szász Attila belőtte, ugyanígy tett Csáki Róbert is, majd a vendég Nagy Norbert és a hazai Patai Balázs sem hibázott. Így két kör után egyenlő volt az állás. A harmadik körben mind a kerekegyházai Bashiri és a keceli Varga Stefano is hibázott. A negyedik párosnál szintén mind a vendég Gáspár Ernő mind a hazai Bajnok Noel is kihagyta a maga büntetőjét, így négy kör után sem volt döntés. Az ötödik körben azonban a vendégek játékosa Király Dávid nem hibázott, viszont a hazaiaknál Vata Zalán a jobb kapufát találta el.

A magasra ugró Patai Balázs egyenlített ki a 82. percben

Végül nagy küzdelemben a Kerekegyháza jutott a Magyar Kupa Országos főtáblájára. A Kecel csapatának pedig a tavalyi évhez hasonlóan most sem sikerült a feljutás a főtáblára.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS